Egy Audi A4 Quattro-t 2. 0 TFSI motorral kézi váltóval költségkeret nélkül hogyan tuningolnátok?
"...a teljesítmény igen és rendkívül fontos..."
"...Családi és hétköznapi használatra kell..."
Érdekes család lehet ahol nem elég a gyerekek cipeléséhez meg a nyaraláshoz 200 lóerő. Egyébként ha a pénz nem mérvadó akkor vennék helyette egy RS4-t, úgy tuningolnám.
Nos a kérdésem a 2.0 TFSI motorra vonatkozott, nem pedig arra, hogy helyette milyen erősebb autó legyen. Mivel, hogy Amerikában élünk és itt nincsen RS4-es Audi, csak a legújabb ami 3-szor annyiba kerül, mint a fent említett modell. Egyébként meg RS6-ot vennék, de az sincsen. Olyan család ahol én imádom a teljesítményt és szeretek autózni, mondhatni az autó a minden, de a családdal ha elmegyünk kirándulni, vagy valahová akkor alkalmas legyen, tehát ne írja senki, hogy vegyem ki a mászerfalat, üléseket és bukócsövezzem be... Volt már egy ilyen motorú autóm szépen összerakva 430Le-sre de kíváncsiságból érdekel, hogy mások mit is gondolnak és mit építenének át rajta.
Tehát akkor most várom a válaszokat a kérdésemre!
Eladnám és az árát kipótolva vennék egy S4-et.
:))
Ha gondolod némi foglaló után akár RS6-ot is címre viszek - akár a tengeren túlra is...
Tudok olcsón akár 730 (!!!!) pacisat is ... :o))
Mondjuk erre feltettem volna a lottó ötöst, hogy minden marhaságot írtok csak a kérdésemre nem kapok választ. Azért egy kósza kísérletnek megfelelt, inkább keresek egy audi fórumot.
Én is tudnék importálni RS6-ot, de nagy macera lenne..
"Mondjuk erre feltettem volna a lottó ötöst, hogy minden marhaságot írtok csak a kérdésemre nem kapok választ."
Hát ne is haragudj, de hülye kérdésre hülye válasz. Azt írod, hogy korlátlan összegből akarsz tuningolni, aztán meg azt hogy nincs pénzed az új RS4-re. Meg hogy teljesítmény kell a családi és hétköznapi használatra.
"Én is tudnék importálni RS6-ot, de nagy macera lenne."
Hidd el, egy 2.0 TFSI-t teljesítményre tuningolni még inkább az. Az USA-ban pláne, ott még szigorúbbak szabályok vonatkoznak a járművekre és módosításukra mint Európában, de gondolom ezt te is tapasztaltad. Az általad említett modellt pedig arra tervezték, hogy biztonságban és viszonylag jó menetdinamikával furikázhass - nem többre és gondolom ezt a vásárláskor is tudtad. Ha ez neked kevés, akkor veszel kicsivel drágábban egy erősebb modellt (amire nincsen pénzed) vagy beleölsz még több pénzt és időt a tuningba: nagyobb fékek, sportfutómű, ECU-módosítás, saválló kipufogó, leömlők, intercooler, minőségi adalékanyagok - ha ezeket a közhelyeket akarod hallani, gondolom nem ide jössz. Abban meg, hogy mely márkákat válaszd úgy sem lenne egyetértés, de nem kizárt, hogy amit mi itt ismerünk, a tengerentúlon nem létezik. Az ottani műhelyeket, vagy hogy hova érdemes vinnia a kocsit meg még annyira sem ismerhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!