"Meg ha jól tudom csak nálunk van ez a baromság hogy autópálya 130. németbe elvétve van 1-1 100-120 as tábla. El vannak k*rva ezek a dolgok ahogy azt illik.
A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/10 Időpont ma 20:40"
---
Rosszul tudod. CSAK Németországban van PÁR SZAKASZ az autópályán, ahol nincs korlátozás, mindenütt máshol van. Sok helyen még 130-at sem lehet menni autópályán. Civilizált, nálunk nagyságrendekkel kulturáltabb országokban.
Birka államban élünk? Nem tudom, lehet. De az biztos, hogy sok osotba, szemellenzős birka él itt, akik csak a maguk kis egóját látják, és ha valami nem pont úgy van, ahogy ők azt elképzelik, akkor egyből lebirkázzák az egész országot.
2012. máj. 24. 21:08
12/18 Napkiraly válasza:
engedély nélküli átalakítás,rosszabb esetben megkülönböztető jelzés jogosulatlan használata
2012. máj. 24. 21:31
13/18 anonim válasza:
Na ez az autopalyas dolog: Valaki azt irta hogy a kihajtok a tablak a savok szelessege nem arra van tervezve hogy 200-zal szaguldozzunk. Akkor a Nemet autopalyan hogy van megtervezve hogy akar 600 km/h sebessegel is haladhatsz? Gondolkodni...ha esze lenn a tervezonek es normalisan megcsinalnak..dehat minek az draga...tobb kell a zsebekbe...na ez a Magyar mentalitas amire az elozo gondolt..mert mindenhova olcsobb 30-as tablat rakni mint az utat megjavitani...es hat kell az indok a buntetesre is..merthat megintacsak a zseni alldiplomas majmok akik meg Vorosben szereztek azok megalkottak a szabalyokat...mostmeg szedhetik belole a lovet mert igy egyszeru...Ugyhogy senki nem magyarazza meg nekem hogy mert az ugy biztonsagos es csakis ugy...lehet maskepp megkell nezni mas peldat is es nezd mukodik!!!!
2012. máj. 25. 08:49
14/18 anonim válasza:
Tegyél rá futófényt, viszont ne kapcsold be állandóan, csak ha megállsz, vagy találkozón/haveroknak mutogatod.
2012. máj. 25. 18:00
15/18 anonim válasza:
Ágoston László is használta a KITT replikáját közúton, le volt vizsgáztatva rendesen. Igaz ő Ausztriában használta, ott lehet, hogy szabad.
2012. aug. 15. 11:30
16/18 anonim válasza:
de hát basszus ezt ne "megkülönbözztető jelzésként" fogják fel...ez csak tuning
2013. okt. 4. 00:27
17/18 Blaiseboy válasza:
Én tuti veszek egyet a cégesre.
Tény, hogy nem fog állandóan menni...
2013. okt. 5. 09:55
18/18 Blaiseboy válasza:
8-as, 13-as válaszoló...
Németországban be akarják vezetni a 130-es sebességkorlátozást. Pedig ott nem magyarok vannak.
Itt is csak az ilyen emberek miatt van baj, akik buták, és mellé még önbizalom is párosul.
Hozzáteszem engem is idegesít, hogy csak 130-al lehet menni a pályán. De mondjuk menj el Tirolba, ahol csak 100-al mehetsz az esetek 80%-ban... Vagy Svájc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!