Milyen márka a Ford?
Milyen márka? Autó:D Egyébként Amerikai a Ford eredetileg, de Európában gyártják őket.
Ford Fiesta teljesen jó első kocsinak, szerintem nem lesz vele problémád.
Marhaság. Anyámnak céges kocsinak egy Fiestája volt, teljesen jó volt semmi probléma nem volt vele, csak a riasztóval volt egyszer, de az utólag beszerelt volt, tehát érthető..
Aztán kapott egy Corsa-t, amivel viszont annyi fékprobléma volt, hogy 4 hónap után inkább kért vissza egy Fiestát. Tesómnak cliója van 1.5 dci futkozós autónak, ami szintén hibátlanul muzsikál, viszont szerintem kisebb benne a hely mint a fiestaban. Tehát nem mondanám rossz autónak, de semmi képpen sem takonynak.
Mindezeket úgy írtam, hogy Opel Omegánkat annó amikor megjelent 0km-től 570.000km-ig hajtottuk különösebb hiba nélkül, mellette volt a vállalkozásban vectra,kadett,astra is mind hibátlanul, tehát az opeleket nagyon szeretem ellentétben a fordokkal, de el kell ismerni, hogy a Ford Fiesta egy remek kis kezdő/városi autó. Olcsó fenntartása van, jól fordul, elég jól is megy, szerintem jól néz ki, relative kényelmes is, bár hosszú útra nem ajánlott. Jó a fogyasztása, a klímája.
Szerintem ha ilyen márkában találtál egy jó vételt nyugodtan vedd meg! De ha nem értesz hozzá, akkor nézesd át szerelővel, márkától függetlenül a használtautót amit veszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!