Fibbrizzo kérdése:
Motoros láncfürészre romet karburátor?
Figyelt kérdés
Csak probálkozom megcsinálni a láncfürészt mert hiányzik a karburátorja ,csak alkatrésznek volt de gondoltam van egy rossz biciklim és megakarom ugy csinálni hogy motoros legyen ha sikerül .van otthon egy romet karburátorom és rá is menne a láncfürészre de észrevettem hogy nem ugy sürit a dugattyuja mint egy hagyományos kétütemü motor ,ugyanis a dugattyu le sem jön teljesen ,tehát a benzin nem tud beszivárogni hogy berobbanjon ,és nem értem mért ?ha tud valaki vagy ért ezekhez irjon vagy privátba .köszi .2012. máj. 23. 18:58
1/4 anonim válasza:
"de észrevettem hogy nem ugy sürit a dugattyuja mint egy hagyományos kétütemü motor ,ugyanis a dugattyu le sem jön teljesen"
Ha a karburátor felől nézted, akkor nem meglepő hogy nem látod a dugattyú tetejét. Sima résvezérelt kétütemű, a dugattyú teteje csak a felömlő- és kipufogócsatornákat nyitja-zárja, a levegő-üzemanyag keverék bejutását a forgattyúsházba a dugattyú szoknyája vezérli.
A karbit rá lehet biztosan barkácsolni, de nem biztos hogy rendesen fog működni. Egyáltalán hány köbcenti a láncfűrész motorja?
2/4 A kérdező kommentje:
hát 35 köbcentis
2012. máj. 23. 19:32
3/4 anonim válasza:
Kisebb fúvókák kellenek a karbiba, és jó lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
értem .kössz
2012. máj. 23. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!