Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s 50 n nem veszi a...

Simson s 50 n nem veszi a gázt gázra csak be horkool mit csináljak vele? Mert.

Figyelt kérdés
át lett nézve a dugattyú.,a gyűrűk,a karbi,a szivató,a légszűrő ki lett fújatva szivató gumi ki lett cserélve alapjárti/ fő fúvóka is ki lett tisztítva és még is ezt csinálja sokat kap mert csővel cső nélkül is ezt csinálja és a kipufogó le ömlőből csepeg a benzin! mit csináljak vele azon kívül hogy tankba szál gyufa mert már nagyon idegesít hogy ne kapjon sokat? mert az úszó házban a szint jelzőig van a benya szóval az úszó sem akadt fel ......

#Simson #nem megy !
2012. máj. 22. 10:35
 1/7 morpheus86 válasza:
Állíts az úszószinten és tedd feljebb a súbertűn a lepkét
2012. máj. 22. 11:01
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor a gyári szint alá egy kicsit az úszó szint? így érted?
2012. máj. 22. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kap levegőt!!!!!!
2012. máj. 22. 13:49
 4/7 morpheus86 válasza:
igen az alá, de csak módjával, nagyon keveset hajlits rajta, nekem is ez volt a bajom az S50-el
2012. máj. 22. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:

okay köszi szépeen ha így sem megy akkor karbi csere veszek egy ujjat mert akkor a karbinak tutti hogy dugulása van valahol pl alap járat nál vagy levegőnél... thx a válaszokaat ..:D

amugy 16n1 es karbi van rajta....

2012. máj. 22. 23:29
 6/7 anonim válasza:
A gyári úszószint szerintem tökéletes. Azért "hörrög be, mert sokat kap! csak szimplán a "lepke állítás", ( Minnél lentebb van a lepke annál magasabban van a tű , ezáltal többet kap) ha így sem, akkor kisebb főfúvóka bele. Még mindig jobb mint új karbit venni!
2012. máj. 23. 22:55
 7/7 A kérdező kommentje:
meg letta baj hogy miért csinálta el mászott a megszakító a helyéről és ezért szivatot mert ugye rugdostam és szívta magába a benzint ezért csepegett a henger csonkból a benzin meg lett teli benzinnel a kipu ..... de legalább miután be indult és ki pörgött láttam szép nagy lángokat a kipu végéén tiszta rally filling volt heheee :)9 köszi szépen a válaszokat :)
2012. máj. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!