Egy Honda CBR 125R és egy Honda Varadero 125 összehasonlításában melyik tűnik jobbnak?
úgy gondolom hogy :
-fogyasztás
-sebesség
-gyorsulás
-szervizigény
-nektek kinézetre melyik jön be jobban
írnám még az árat is de a Varadero szerintem mindenképp drágább :D
egyéni vélemények is jöhetnek csak ne annyi h ,,szar" mert azzal nem megyek sokra. A válaszokat előre köszönöm :)
fogyasztásban nincs különbség,ha kinyomod a szemüket,akkor is max 3 lityót esznek.
Végsebességre is kb ugyanazt hozzák,130 körül van a végük,gyorsulásra talán a CBR az erősebb,de nem számottevő.
Szervízigényről sajna,nem tudok nyilatkozni,mert még nem volt egyiksem kezemben.Kinézetre a Varadero jön be jobban,mind2 szép,de én inkább a V2 hang miatt választanám a Varaderot.Az valóban gáz,hogy ezért az élményért 150-200ezerrel többe kerül. :S
köszi a választ :) igen eléggé érdekes h egy használtért is elkérnek 800-900 ezret mikor egy cbr 350-500 ezerért szinte megvan :D
bár ez engem annyira nem érint mert most a cbr-be szerettem bele :D
oo hát nekem soha nem lesz az a hang egy turmixgéphez hasonló :D
simsonról váltok rá szóval a hang a legkisebb baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!