Mit csináljak? Nem áll le a motorom.
A 50 es simsonommal ,most értem haza és leakartam állítani de nem áll le. Leszedtem a gyertyakábelt és ment tovább. Elzártam a benzincsapot erre felpörgött.. Fogtam bedugtam a kipufogót egy kezem ügyébe kerülő karalábéval ,akkor meg elkezdte a karbi okádni a fehér füstöt. A fordulatszám valamivel lejjebb ment ,mert nem ordít és hörög meg csikorog olyan csúnyán.
Nem értem mért nem áll le de már erősen idegesít jár egy idelye már. Betámasztottam a fal mellé de kíváncsi vagyok hogy mikor hagyja abba?!
egyébként ha nem ál le mikor lekapod a gyertyapipát akkor nem a szikrától gyullad be a benzin levegő keverék ,hanem öngyullasásos égés (detonálás)miatt jár tovább, pont úgy ahogy a diesel autók, csak ez benzinnél baromira egészségtelen mert a tetonálás sokkal magasabb hőmérsékleten megy végbe mint a szabályzott égés ( szikrával) és megolvaszthatja a duggattyút is.
amúgy jó vicc volt hogy kivetted a gyertyát és továbbjárt a motor :D
Elvitte.. az FBI :(
Fél óráig lasszózták mire el bírták kapni az udvaron. Nagyon kitartóan menekült pedig a kissimson. Persze én neki drukkoltam. De tőrbecsalták egy rózsaszín heló kittyis póniromettal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!