Mz Ts motorom méirt nem működik rendesen, bővebben lent?
Figyelt kérdés
A napokban kezdte el azt csinálni, hogy nem nagyon akar elindulni, ha megtisztítom a gyertyát akkor egyből elindul, pörög egy kicsit, majd leáll jah és a biztosítékot folyton elnyomja, de mindíg csak a negatív oldalit. Utánna csak akkor indul be ha újra megtisztítom a gyertyát de akkor is leáll rövid időn belül. Nézegettem a gyujtás részét is amikor megy akkor eléggé szikrázik ott a talán megszakítónál, nem tudom az egészséges e. Valakinek bármi tippje van szívesen fogadom. Jah amúgy 6V os 150-es.2012. máj. 16. 16:03
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy új gyertyával is ugyan ezt csinálja.
2012. máj. 16. 16:04
2/4 anonim válasza:
A gyújtáskör ritkán veri ki a biztosítékot. A nagy szirázás bizonyára a dinamótól jön, és legtöbbször a felcserélt polaritású akkumulátor okozza!
Legalábbis a tünetek erre utalnak: beindul, de amint tölteni kezd nagyon szikrázik (túlzott áramfelvétel), majd kiveri a biztit és leáll...
3/4 A kérdező kommentje:
Hát, egészen idáig működött, ezzel a polaritással ahogy van, de azért megnézem hátha.
2012. máj. 16. 19:05
4/4 anonim válasza:
Ha nagyok a szikrák a megszakítónál, akkor lehet, hogy rossz a megszakító kondenzátora.
A megszakítónál csak apró szikra egészséges, ha túl nagy akkor nem jut elég szikraenergia a gyertyára.
350-es Jawa-val szívtam ezzel, sajnos az alkatrészboltban gyárilag hibás kondikat adtak amikor "felújítottam" a motort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!