Mennyivel keres többet az a kamionos, aki hűtőkocsival dolgozik?
Figyelt kérdés
Kell hozzá valami plusz engedély?2012. máj. 19. 16:54
1/6 anonim válasza:
Semmi plusz engedély nem kell hozzá. Annyival keres többet, hogy ha romlandót visz, akkor mehet hétvégén is(továbbá ha olyan a rakomány és a sofőr, akkor élelmiszerre nem nagyon kell költenie).
2/6 anonim válasza:
Nem sokkal keres többet, de nem ajánlom senkinek. Vannak előnyei, de azért az, hogy 1 méterre fekszel a aggregátortól, nem túl kellemes alvás közben...
Plusz engedély nem kell, néha elvárnak alapvető élelmiszer-ismeretet.
3/6 anonim válasza:
" de azért az, hogy 1 méterre fekszel a aggregátortól, nem túl kellemes alvás közben..."
Meg lehet szokni.Én már fel sem kelek rá, eddig csak hűtős autóval/szerelvénnyel dolgoztam.
4/6 anonim válasza:
"Én már fel sem kelek rá, eddig csak hűtős autóval/szerelvénnyel dolgoztam."
Lehet, hogy meglehet szokni, én még nem szoktam meg ;)
5/6 anonim válasza:
kamionost nem tudom, de teherautóval ugyanannyit kerestem.
6/6 anonim válasza:
Régebben volt az, hogy ponyvásra pl fizettek km-enként 20Ftot, hűtőre pedig 25öt, de ez már a múlt. Ma már szinte ugyanannyiért mennek a hűtők minta ponyvák, ebből adódóan megközelítően ugyan annyi a fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!