Autó polírozása az apró karcok, horzsolások eltüntetése miatt. Hogyan?
Figyelt kérdés
Kicsit lehorzsoltam az autómat és megszeretném csinálni, házilag. 2-3hónapja volt egy ilyen cikk a totalcar.hu-n de már nem találom. Valaki betudná linkelni, vagy valami hasonlót, vagy leírást hogyan!?? Köszönöm.2012. máj. 19. 14:55
1/5 anonim válasza:
Sajnos én sem találtam, de szerintem sok szart nem ér az otthoni polír, viszont vannak szervizek ahol úgy le polírozzák az autót, hogy az összes ilyen jellegű probléma eltűnik egy évre. Én is polírozgattam az autó apróbb sérüléseit a Tescoban kapható pasztával szép fényes tőle az autó, de karcokat nem lehet vele eltűntetni.
2/5 anonim válasza:
"PREVENT" autópolírozó paszta.
Csiszolóanyagot tartalmaz,gyönyörűen kiszedi a kissebb karcokat is.
Ha jólemlékszem egy ezres.
3/5 anonim válasza:
vannak márkás szerek, de sajnos és ez saját tapasztalat igazán jó megoldás nincs én is kipróbáltam már sokféle ápolószert de a karcokban megülnek a vegyszerek és fehér színű lesz tőle a karc, ha valaki nagyon ügyes akkor megpróbálhatja, de előtt festékpróba és gyakorlás, a gyári színkódnak megfelelő javítófestékkel aprólékos munkával és polírozással erre is vigyázni kell a karc környékén elvékonyodhat a lakk, bonyolult és nem lesz gyári állapotú, de házilag csak ez marad a fényezés előtt. én a sajátom be mertem vállalni, de mindenki maga dönti el hogy megtudja-e csinálni
4/5 anonim válasza:
ez a fenti leírásom a mély karcokra vonatkozik apró kis karcok esetén jók az előttem leírtak is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezt a preventet kipróbálom, nem vészes a sérülés csak apró karcok.
2012. máj. 20. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!