Yamaha vagy aprilia gyárt jobb motorokat?
Szerintem nem lehet nemzetek szintjére lebontani, hogy ki gyárt jobb motorokat. Ha engem kérdezel ma már a minőségük ( azonos kategóriák összehasonlítása ) nem különbözik.
Azt úgy realizáltad már, hogy a Szovjetúnió néhány évtizede már felbomlott?
Szerintem az oroszok a motorkerékpár piacon nem nagyon vannak jelen. Van ugyan próbálkozás a régebbi orosz márkák életbentartására, de jelenleg nincs nagy súlyuk.
Én azt gondolom, hogy jelenleg a motorpiacot a kisebb űrtartalmú és főleg Ázsiában eladott gépek tartják életben. Én nem látok minőségi különbséget az egyes nemzetek között, bár állítólag a kínai gépek még nem annyira megbízhatóak (nem volt sose kínai motorom, így nem tudok saját véleményt mondani ).
olasz típusokat szereltem aprilia, piaggo, moto guzzi,
szerintem az olasz motorok nagyon szarok, szerelhetőség szempontjából is ( piaggo mp 3 nál egy ülés nyitó bowden javitásához két óra kellett ami 8000 ft os oradíjnál elég borsos) és motorikusan is pl motoguzzi olajcserénél egy tűgörgő a mágnesen
valamint aprilia rsv4 800 km után blokkcsere... és még sorolhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!