A Grand Theft Auto IV-hez honnan kell letölteni autókat, motorokat, programokat? A GTA IV vagy a GTA SA a jobb?
A San Andreas sokkal jobb.
A GTA IV legnagyobb gondja, hogy mindent a grafikára tettek fel, a játékélmény és a hangulat nagyon gyér lett. Ezen kívül pedig négymagos processzorral, 4GB RAM-mal, ATI Radeon™ HD 4850 1GB-os videokrátyával és Windows 7-tel is akadozik nálam.
Szerintem minosegben kb egyforma a ketto:
San Andreas:
-nagyobb
-Vannak repulok
-A szereplok nekem jobban bejottek (CJ, Tenpenny, Ceasar, es persze Woozie, Truth, es Toreno) + tetszik, hogy van egy igazi foellenseg aki az egesz storyn vegig kiser (GTA IV-ben is van de Niko kapcsolata vele nincs olyan jol kiepitve)
-Valtozatossabb
-Terulet haboruk Los Santosban
-Ket fegyver lehet a kezeidben egyszerre
-A karakter fejlodes nekem bejott bar sokan unalmasnak tartottak
-Sokkal nagyobb ruha valasztek
-Hazakat stb lehetett venni
GTA IV:
-Sokkal jobb a lovoldozes
-Sokkal jobb a kozelharc
-Fedezekbe lehet es sokszor kell bujni
-Sokkal okosabbak az ellenfelek (nem eleg csak elfutni es tavolrol leloni oket szep sorban) ez kulonosen a rendorokre igaz
-A story szerintem jobb (bar a szereplo garda nem annyira jo mint a SA)
-Az autokat sokkal elvezetesebb vezetni es sokkal szebbek is...
-A terkep minden reszen tortenik valami, mig a SAban nagyon sok ures ter van (pl az erdo Los Santos es San Fierro kozott (kb egy farm es egy haz van)
-Sokkal jobbak a fegyverek
-Van hozza kiegeszito szuper minijatekokkal (Stories from liberty city) melyek az SA szinvonalat magasan verik... + lezarja a niko altal nyitva hagyott szalakat (bulgarin gyemantok)
-A mobil telefon nagyon jo otlet
-A rendoroktol valo elszokes sokkal logikusabb es atlathatobb
-A legjobb kuldetes (bank)
A San Andreast kb 8szor vittem vegig, a GTA IV-t "csak" 4szer ez sok mindent elmondhat. A San Andreas valoban hangulatosabb, pl en legtobb idot repkedessel toltottem, meg az harcihelikopterrel (melyet a Desert kuldetesnel lehet megszerezni)...
Azonban a jatek foelemeiben, tehat autozas, lovoldozes, uldozesek, realizmus (legalabbis amennyire egy GTA jatekban errol beszelni lehet) a GTA IV sokkal erosebb. Tehat ha egy hangulatos, valtozatos, de egy kicsit gyengebb autos es lovoldozos jatekot akarsz akkor SA. Ha egy kevesbe valtozatos, de jobb lovoldozos es autos jatekot szeretnel akkor GTA IV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!