Nagyjából mennyiért festenek meg egy egyedi bukósisakot?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami meg van terveztetve, és nem csak halálfejes a minta, hanem olyan mint például a Forma-1-es pilótáké. Ja és a saját bukómra kéne.
Köszi!
2012. máj. 16. 12:55
1/7 anonim válasza:
20-30.000 forint körül, de sok mindentől függ: a minta bonyolultságától, a használt színektől, meg persze attól, hogy a művész mennyit kér el a munkájáért.
2/7 A kérdező kommentje:
És ebben benne van minden? Tehát a tervezés, festés, minden? Privátban tudnál esetleg ajánlani valakit, aki megcsinálná nekem? Köszi!
2012. máj. 16. 14:15
3/7 anonim válasza:
Nekem még sok-sok évvel ezelőtt csinált egy idősebb "úr", aki rangidős volt a szakmában, gyakorlatilag ő volt az egyik első Magyarországon aki ilyesmiket csinált, de ő sajnos már meghalt, így akiket tudok ajánlani azokkal nekem személyes tapasztalatom nincsen, de ismerek olyanokat akik náluk csinálták:
Mondjuk ami azt illeti, ezek valószínűleg a drágább helyek, egy kevésbé ismert művész valószínűleg olcsóbban is összehozhatja a kérésedet.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Milyen jó lenne egy egyedi... igaz, valószínűleg elég drágák, de még mindig olcsóbb lehet, mint külföldön, ott elég brutál árakról hallottam!
2012. máj. 20. 11:05
5/7 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült, új tervek készültek, az utolsó készítette, akit linkeltél. Szuper lett, ajánlom ;)
2013. febr. 28. 11:52
6/7 anonim válasza:
Örülök hogy összejött, jó motorozást/autózást vagy éppen azt, amihez használni fogod :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon szuper, gokartozni fogok vele :)
2013. márc. 1. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!