Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lenne pénzed egyedi autót...

Ha lenne pénzed egyedi autót építeni akkor milyen lenne?

Figyelt kérdés
nem egy meglévőt tuningolni, hanem egyedi karoszériát gyártatni stb stb. Max a motor lenne gyári. Milyet építenél, terveznél? Luxus? Sport, terep? Miket tennél bele? Az össszeg lényegtelen. Jah és milyen nevet adnál neki?
2012. márc. 25. 07:01
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Én egy luxus-sport-terepjáró lakóautót építenék, nagy platóval, hogy a ganéjt is el tudjam szállítani a tehenektől, ha kell, de tudjak csapatni az autópályán is, ha úgy adódik. Bélának hívnám.
2012. márc. 25. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:

egy fapados nagy SUV-ot, ami terepen is jól megy. Luxus nem kell, és viszonylag szögletes, letisztult formái lennének rozsdamentes acélból, mint a delorean.

Meg egy könnyű elektromos hajtású buggy-szerűt, csak jobbat.

2012. márc. 25. 08:04
 3/4 anonim válasza:
3,2-es benzines motorral, szép hosszúkás, oldschool coupét... olyasmi formája lenne, mint a Monteverdi High Speed 375s-nek, meg a '67-es Chevy Impalának. Ja, és szénszálas műanyagból meg aluminiumból lenne, hogy könnyű legyen :)
2012. márc. 26. 15:38
 4/4 anonim válasza:
Én egy Rolls Royce Silver Warith kaszniját csinálnám meg üvegszálas kompozitból.Egy 150 LE-s motort bele, valami nagy kocsi alvázára és egy vadállatot kaptam stílusos kinézetben.
2012. ápr. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!