Tapasztalatok? (lent)
Ne vegyél ijet, nem jó semire! Két éve keresek hozzá vonó horgot, de égenföldön nincs a csomagtartójába meg nem fér semi! A Magyar utakat se bírja.
Nyáron mentünk volna horvátba de nem tuttunk bele pakolni rendessen. A csajomnak mek kellett mondanom hoty ne hoza a cipőit mind mer nem fér bele. A Sustanolt is épphogy be tudtam préselni az egyik sarokba, de az olaj hütő mijadt ojan meleg volt ott hogy meg romlot. Mongyuk szerintem át b*sztak mer nincs ebe olaj hütő hiszen benzines. De még mikor el indultunk szarab let mer úgy rázot hogy a csajomnak le eset a műszempilája. Az meg már csak hab volt a tortán hogy a kormány anyira az öledbe van hogy a Vivien feje nem fért be a kormány meg az ülés közé és be szorult mikor az M7-esen a dugóba le akart sz*pni. Na most képzejjed el! Úgy meg harapot hogy négy öltéssel varták össze a kórházba oszt nem is mentünk sehová.
Meg tuningolni se lehet. Be mentem a Józsihoz az mindent tud szerezni de nem volt hozzá se nagyob felni se rendes hátsó szárny. Ezér a gyárit ami így kijön hátulról kitámasztottuk seprű nyéllel hogy jó legyen láccon jól. A Calibrábol ki vettem a világítós váltó gombot de az meg nem volt jó rá sehogy se.
El is attam a f*szba. Most megint a Calibrával nyomom azon leg aláb van horog meg van rendes csomag tartója. A Vejron árábol vetem rá négy új 72 colos felnit meg körbe spolereztem most joban néz ki. Meg Viviennek is telet ety X6-osra amivel már mégis csak joban néz ki ha a szoliba megy.
Nem rossz, a haverokkal folyton versenyzünk a délutáni alvás után és mindig én nyerek. De ha sokat tologatod, kilazulhatnak és kieshetnek a kerekei!
Én innen rendeltem: [link]
Remélem segítettem
Bélus, nagycsoportos amatőr autóversenyző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!