Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalatok New Beetle-ről?

Tapasztalatok New Beetle-ről?

Figyelt kérdés
Milyen fogyasztása van? Melyik modelt ajánlanátok? milyen pozitív és negatív tapasztalatok van?
2012. máj. 8. 20:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs nekem, de vezettem tesztvezetésen. Az a TSI motor igencsak jó, mert a 100LE-höz képest sokkal erősebbnek lehet érezni én úgy 150-re tippeltem volna. Már kis fordulaton is elég jól húz (1500-nál már adja le) ezért jó élmény vezetni. Az előző beetle-hez képest jobban fogja az utat, valahogy lentebb van a súlypontja, ezért nem dülöngél annyira. A futóműve szokásos VW, kicsit talán kemény "fapad", mint minden VW-ben.

Elvileg a TSI azért jó mert ha nem taposod alig eszik, ha viszont kell, akkor meg tud indulni. Az előzőt nem tudom igazolni, mert a tesztvezetésen átlagban valami 9 lityi körülit írt ami azért nem szenzációs, de persze fene tudja normális használat esetén ez mennyi lenne...

Nekem a belső tere is jobban tetszett mint a régi beetle-é volt, kicsit komolyabb hatást kelt.

2012. máj. 8. 22:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem van egy 71-es bogaram és nagy élmény :) csak hát vannak vele problémák.. És nem tűnt túl hosszúnak az eleje?
2012. máj. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!