Linkelnétek 50es eladó robogókat? Max 60e.
Figyelt kérdés
Általatok jónak ítélt 50ccm-es robogókat hirdetőoldalakról linkelnétek? Venni szeretnék, már én is párat kiszemeltem, de érdekel ti miket ajánlotok. Max 60eFT. Előre köszi!:)2012. máj. 14. 14:27
11/31 anonim válasza:
szerintem irj neki,vagy hívd mert az a 11 az sántít, az az idom ott van vagy a kipufogó felett ,vagy a blokkfelett
12/31 anonim válasza:
na ezt kérdezd meg az oldalsó díszcsíkról, ott látod a blokk felett az a jól látható sárga színü
13/31 A kérdező kommentje:
Aha! Köszönöm a segítséget, írtam neki emailt, majd amiket ír a 11lóerőről, majd leírom ide. :) egyébként, ez nekem is kicsit gyanús.
2012. máj. 15. 19:01
14/31 A kérdező kommentje:
nem nagyon válaszolt erre, nagyon kerülte a választ. csak elmondta mik lettek cserélve és igazából egy-két hibára is fény derült, például, hogy az első fék nincs rajta valamiért le lett szedve, de adja hozzá (érdekes, mert a képen még rajta van, valószínűleg régebben készült és úgy rakta fel). köszöntem a tájékoztatást és elváltunk szépen. most a zip-el próbálkozok.)
2012. máj. 15. 21:45
15/31 A kérdező kommentje:
ja és a különolajozás a fúrás miatt nem játszik, tehát keverni kell a benyát. ez volt az ami feltette az i-re a pontot. utálom méricskélni, volt simsonom, rühelltem kevergetni.
2012. máj. 15. 21:49
16/31 anonim válasza:
na ezt a jogot is nézd meg
17/31 A kérdező kommentje:
Hú köszi, rögtön írtam is az eladónak levelet. :) Önindító javítása/cseréje kb mennyi?
2012. máj. 16. 21:08
18/31 anonim válasza:
hát nem tudom, irj neki,hogyha ráadja a gyújtást akkor megy e a duda index meg behúzott féknél a féklámpa, ha így nem mennek ezek se csak JÁRÓ MOTOR mellett akkor megúszod akksi cserével az 3-5ezer forint, az indítómotor 6-10ezer kb
19/31 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!:)
2012. máj. 17. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!