Milyen költségek vannak még egy használt motor vásárlása esetén, ha csak egy adás-vételi szerződésem van?
Egy kérdésben láttam ahol szépen le volt írva egymás alá, csak már nem találtam meg, ezért érdekelne. A motort szeretném rendszámoztatni, ha nem lenne rajta.
-Új forgalmi
-új törzskönyv
-új rendszámtábla
-Eredetiség vizsgálat
-Átírás
-Kötelező biztosítás
Nagyjából ezek maradtak meg a fejemben. Ezen felül van még amit ki felejtettem??
Aki tudja ezeknek a tételeknek az összegét, az írja le nekem. Köszönöm.
mondom mi kell hozzá:
Eredetiségvizsga : 17000
Új forgalmi : 6000
Új törzskönyv : 6000
Forgalomba visszahelyezési díj: 3-12000 (attól függ hogy kérve lett a kivonatás vagy csak kivonták)
Vagyonszerzési illeték : KW-ra van ha jól tudom 550 FT 1 KW,de itt is vannak lépcsők,a kevés KWos asszem kevesebb pénz.(nekem a 650esre 32000 -ft volt)
Biztosítás: 7-35000 -keress a neten egy kalkulátort,és töltsd ki
Műszaki -ha nincs rajta - :ez olyan 15-20000 nem tudom pontosan.
nagyjából ennyi jut eszembe hirtelen.nekem a 650esre közel 100 ezerbe volt és még kapok egy átirási büntetést is mert a vásárlástól számított 15 nap(nem munkanap)-on bellül nem irtam át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!