Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szabályozni kellene az aeroxom...

Szabályozni kellene az aeroxom hengerét valahogy? 80cm3-as bigbore hengert tettem rá, előtte 70 es Athena volt 130km\h-s a vége.30 éve építek motorokat, de nem gyárilag a bigboret a jószokásomhoz híven a tapasztalat alapján tuningoltam, többi lent?

Figyelt kérdés
A megtuningolt bigboreval nem tudok vele menni..Úgypörög,h maximális gázzal indulni nem lehet...a kerék elforog a betonon...Még 100 felett is könnyedén megcsúsztatja a kereket...Valami fajta elektronikus szabályzás nem lehetséges?!Mert a trm gáz az nem enged folyamatos adást.

2012. máj. 12. 12:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A bontott alkatrész szép meg jó lenne...De Valahogy nem non jött be.
2012. máj. 13. 11:31
 12/12 anonim ***** válasza:
es akkor mi lenne veled egy R1 vagy Gsx r 1000 bmw s 1000 rel ?? a 3 idegbeteg motor .. meg nem értem én ezt a tunerjózskaságot ha erősebb kell venni kell nagyot le kell vizsgazni és venni egy 600 1000ccm es kész van minden gyari .......
2017. ápr. 20. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!