Henger fúrás 90ccm-ig?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 207.100-as babettám, és a 49 ccm kicsit gyenge. Szeretném feljebb fúratni, azt mondják 70-nél tovább nem érdemes, 90 ccm meg őrültség. Kíváncsi lennék a véleményetekre! 70ccm-en pörgősebb lenne? Köszi az ÉRTELMES válaszokat előre is !2012. máj. 9. 11:23
1/9 Pj0tr válasza:
Bevallom nem értek a motorokhoz, pláne a fúrásukhoz, de gondold végig: Adott egy - nem is új - mechanika, amit egy 49 köbcentis X erősségű blokkhoz terveztek. Szerinted jó ötlet majdnem megduplázni a lökettérfogatot?
(Nem beszólni akartam, csak laikusként nem látom az értelmét)
2/9 A kérdező kommentje:
Persze erősebb tuning hajtókar, főtengely. A végsebességét szeretném kicsit feljebb tornázni :)
2012. máj. 9. 11:32
3/9 anonim válasza:
amennyi pénzt kidobsz rá annyiból vehetnél egy simsont
4/9 anonim válasza:
ha felfúratod 90esre olyan vékony lesz a hengerfal hogy szétmegy a blokk 2 perc alatt :)
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem is 90-ig, hanem 70ccm. Szerintem jobban húzna egy picit, és még a henger fala is elég vastag lenne. :) Vélemény?:)
2012. máj. 9. 14:19
6/9 anonim válasza:
Maradjunk 60-nál... Az bővel elég a babettának ha nagyobb fúvókák más áttétel esetleg rezós kipuf is lesz akkor 60 körül mehet
7/9 anonim válasza:
Énis azt mondom vegyél simsont és rakd félre a babettatuningot mert hüjeség
8/9 A kérdező kommentje:
szerintem nem annyira hüLYeség, sufni tunningal is el lehet sokat érni ;)
2012. máj. 10. 12:57
9/9 anonim válasza:
Én is Simson párti vagyok!De van egy babetta 210-esem is és csak a kipufogó van kibelezve és a 60 at lazán eléri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!