Suzuki Sepia ZZ milyen robogó? (Bővebben lent)
14 leszek, első motornak lenne, mert Simsont nincs türelmem állandóan szerelni.:S Mennyire megbízható, miket kell figyelni vásárlásnál? Mennyire könnyű szerelni? Tényleg 4 ütemű? Mennyit eszik? Első mocinak jó lesz? Ha csak pár kérdésre válaszoltok,már az is nagy segítség, mert még totál kezdő vagyok!
Köszönöm a válaszokat!:)
Látom aki véleménnyel van a morini blokkról annak volt is. Van egy Suzuki lets 2t robogóm 2000 év járat. 2021ben kellett a gyári blokkot megbontani mert ezek elég hamar elromlanak elvileg mert rossz konstrukció. De gondolom az már hihetetlen hogy 21 év telt el és ennyi kellett neki hogy beszarjon. Kapott új hengert, dugót, főtengelyt, hajtókart, görgőket, szimeringeket, csapágyakat stb.... Csak jelzem én úgy vettem meg hogy motorhibásan. Ja és csak jelzem, komplett motor felújítás 65ezer volt, munkadíjjal. Az anyag az 50ezer volt, a munkadíj 15 a szerelőnek. És láss csodát május óta minden nap használom a morini blokkos robogómat (esőbe autózok) és semmi baja nincs. Amúgy meg mind1 hogy morini, minarelli, piaggio blokk ha valaki bamba hozzá annak ha a minarelli áll meg alatta akkor a minarelli lesz a szar. Egy motor sokáig megy ha meg adod neki ami kell.
Kedves kérdező nem neked szól, hanem hogy legyen rá látásod a morini blokkra le irtam a véleményem és tapaasztalatom, mivel jelenleg ilyen motorom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!