Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha Jog vagy Suzuki Sepia...

Yamaha Jog vagy Suzuki Sepia (50cm3)?

Figyelt kérdés

használtan vennék, hallottam, hogy megbízhatóak a jogok, de azt is hogy a legtöbb már nagyon el van "nyűve", kb. 80%-uk pizzafutárok kezei alatt voltak. persze gondolom a sepiákat sem kímélik, de talán arra nem annyira jellemző...

a suzuki kűlsőleg számomra megnyerőbb :) meg állítólag jobban is megy.

egyéni tapasztalatok, észrevételek, vélemények? :)

2012. máj. 7. 15:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*külsőleg
2012. máj. 7. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:

csak is a jog.

a morini motoros sz.rt még az ellenségemnek sem ajánlanám.

2012. máj. 7. 16:22
 3/12 A kérdező kommentje:
csak mert egyik ismerősömnek van egy sepia-ja és nagyon meg van vele elégedve (persze ebből is biztos lehet jobbat is meg rosszabbat is kifogni), és szerinte jobban húz mint egy jog... mondjuk ízlések és pofonok, csak próbálok tapasztalatokat gyűjteni :)
2012. máj. 7. 22:32
 4/12 A kérdező kommentje:
esetleg még valaki? :D
2012. máj. 8. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
ha alacsonyabb vagy akkor jog, ha magasabb akkor meg sepia. mert kb teljesítményre ugyanazok. mindkettő jó, hülyeség amit előttem írt egyik válaszoló.
2012. máj. 10. 13:22
 6/12 anonim ***** válasza:
ja és nekem is sepiám van:)
2012. máj. 10. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Hülyeség?

Kérdezz meg pár szerelőt aki látott már szétszedve morini blokkot.

2012. máj. 10. 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:
te meg kérdezz meg olyat, aki épp használ egy ilyen robogót (pl. engem). 8k kilométerrel vettem 2 éve, mostmár 12 van benne, azóta csak egy variátorszíjjat kellett cserélnem (3000FT) és gumit (előző tulaj szeretett hatalmasokat fékezni). ennyi. idén fogok egy jobb karburátort venni bele, de nem azért mert a régi tönkrement, hanem szimplán minimális teljesítménynövelés céljából.
2012. máj. 10. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy motor alapján ne vonj le következtetést. Olyan, mint a francia autó, abból lehet szerencsével jót kifogni, viszont hidd el láttam már párat és eddig 2 szerelő is alátámasztja, hogy ilyen motorhoz ő hozzá sem nyúl.

Puszta jó indulatból mondtam, nem akarom rontani a morini hírnevét(ha lehet még egyáltalán), de ha ezt veszi a srác akk sok szerencsét hátha kifog egy jót...

2012. máj. 10. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Ebbe egyetértek veled, lehet szerencsés darabot fogtam ki, de azért a kérdezőnek mondjuk el, hogy még így se úgy képzelje el a Morini blokkokat mint a kínaiakat. Tehát ha még nem is olyan jó, de egy kínaitól (keeway, motowell, kymco) még így is galaxisokra van.
2012. máj. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!