Ha most kezdek majd vezetni, kirakjam a T betűt vagy ne?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy van, hogy a T betűsöket jobban szivatják, mintha nem lenne kint. Mit csináljak,mi a jó?2009. jún. 24. 14:27
1/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztonsa..
Ez egy hasonló kérdés volt. Én azon a véleményen vagyok, hogy igen, tedd ki. Vannak, akik ugyanolyan parasztok akkor is, ha látják a T betűt, de olyanok is vannak szép számmal, akik előzékenyebbek. Embere válogatja. Azt pedig, hogy kezdő vagy, nem kell szégyellni. Sajnos sokan hamar elfelejtik, hogy nem jogsival születtek a világra.
2/5 anonim válasza:
Döntsd el! De mielőtt legközelebb kérdezel, használd a keresőt..
3/5 anonim válasza:
Én T-betűs vagyok:)és egyáltalán nem bántam meg, sőt! Hidd el, tényleg sokkal elnézőbbek, előzékenyebbek.Nem szégyellem, szégyellje az magát aki nem segít a kezdőknek. Hisz mi is tudunk vezetni, csak nincs rutin.
Balesetmentes közlekedést neked is!
4/5 anonim válasza:
Szerintem elég egyszer megkérdezni! Személyes tapasztalatom, hogy sokak szemében a "T" betű vörös posztó módjára működik. Meglátják és egyből késztetést éreznek, hogy megelőzzék (még akkor is, ha 50-es táblánál 55-el megy a kezdő vezető). Szerintem ne tedd ki, ugyanakkor vezess figyelmesen és körültekintően.
5/5 anonim válasza:
Semmiképp. Én legalábbis nem raktam ki, mert sokat vezettem jogsi előtt is. Viszont az előző hozzászólónak igaza van, hogy észreveszik és már attól bammegezni kezdenek, előznek, agresszívak. Amiért kiraknám: Békés tenger nem nevel ügyes hajósokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!