Melyik motort ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta mindig is szerettem volna motort, csak az anyagiak eddig nem engedték meg, de most úgy néz ki összejön. Mindenféle képen kezdésnek egy 125 4 ütemű motort szeretnék(haveromnak volt 2 ütemű kösz inkább nem :D). olyan 400 körül lenne rá pénzem, főleg YBR-t és CBR-t nézegettem. Sok helyen olvastam, hogy ezek a motrok akkorák kb mint egy nagyobb bicikli, és 185 cm magas vagyok és kicsit félek tőle, hogy nem férnék el rajta kényelmesen(meg hülyén is néznék ki rajta:D) Mik a tapasztalatok? (Ja és robogó szóba se jöhet, 1-2 év múlva szeretnék valami nagyobb dögöt :) )2012. máj. 6. 11:47
1/4 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem, hogy nem városi közlekedésre, hanem kisebb nagyobb túrákra szeretném használni
2012. máj. 6. 11:52
2/4 KisKiszi válasza:
En anno...(Jawa Babetta, Romet Komar)utan 125-os ETZ-vel kezdtem...na jo akkor meg meno volt...aztan 350-es Jawa... Persze mar akkor is voltak meno japan modellek Cagiva Mito, NSR stb...de ha ram halgatsz veszel egy jo kis Etz-t....nem egy eromu de olcsobb mint egy YBR v CBR es ezekkel szemben egy ETZ-t olcso szervizelni es mikor valtani szeretnel nem veszitesz az arabol szemben a CBR v YBR-el... Es hidd el az ETZ is tud meglepetest okozni ha nem figyelsz XD En jelenleg egy DL 1000-el harcolok...tokeletes a magyar utakra. :)
3/4 anonim válasza:
Kb akkora vagy mint én, így ezeket tényleg ellehet felejteni.
Enduro vagy Supermoto ami elég magas lenne neked. Nekem túra-endurom volt tavaly, arról teli talppal nem ért le a lábam.
Ennyiért megérik. Ami pénzed megmarad bőven elég a papírozáshoz. Csak legyen türelmed utána járni :D
Ezen típusok közül válogatnék.
4/4 anonim válasza:
Nekem van egy barátom akivel rendszeresen motorozunk együtt és Ő 2 m körül van, szóval legalább 10 cm-el magasabb, mint te és egy YBR250-et hajt éppen, és teljesen korrekten néz ki, legalábbis a testtartásra soha nem panaszkodott, inkább csak a teljesítményre, de hát egy 250-estől ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!