Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motort ajánlanátok?

Melyik motort ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta mindig is szerettem volna motort, csak az anyagiak eddig nem engedték meg, de most úgy néz ki összejön. Mindenféle képen kezdésnek egy 125 4 ütemű motort szeretnék(haveromnak volt 2 ütemű kösz inkább nem :D). olyan 400 körül lenne rá pénzem, főleg YBR-t és CBR-t nézegettem. Sok helyen olvastam, hogy ezek a motrok akkorák kb mint egy nagyobb bicikli, és 185 cm magas vagyok és kicsit félek tőle, hogy nem férnék el rajta kényelmesen(meg hülyén is néznék ki rajta:D) Mik a tapasztalatok? (Ja és robogó szóba se jöhet, 1-2 év múlva szeretnék valami nagyobb dögöt :) )
2012. máj. 6. 11:47
 1/4 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem, hogy nem városi közlekedésre, hanem kisebb nagyobb túrákra szeretném használni
2012. máj. 6. 11:52
 2/4 KisKiszi válasza:
En anno...(Jawa Babetta, Romet Komar)utan 125-os ETZ-vel kezdtem...na jo akkor meg meno volt...aztan 350-es Jawa... Persze mar akkor is voltak meno japan modellek Cagiva Mito, NSR stb...de ha ram halgatsz veszel egy jo kis Etz-t....nem egy eromu de olcsobb mint egy YBR v CBR es ezekkel szemben egy ETZ-t olcso szervizelni es mikor valtani szeretnel nem veszitesz az arabol szemben a CBR v YBR-el... Es hidd el az ETZ is tud meglepetest okozni ha nem figyelsz XD En jelenleg egy DL 1000-el harcolok...tokeletes a magyar utakra. :)
2012. máj. 6. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb akkora vagy mint én, így ezeket tényleg ellehet felejteni.

Enduro vagy Supermoto ami elég magas lenne neked. Nekem túra-endurom volt tavaly, arról teli talppal nem ért le a lábam.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ennyiért megérik. Ami pénzed megmarad bőven elég a papírozáshoz. Csak legyen türelmed utána járni :D

Ezen típusok közül válogatnék.

2012. máj. 6. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátom akivel rendszeresen motorozunk együtt és Ő 2 m körül van, szóval legalább 10 cm-el magasabb, mint te és egy YBR250-et hajt éppen, és teljesen korrekten néz ki, legalábbis a testtartásra soha nem panaszkodott, inkább csak a teljesítményre, de hát egy 250-estől ez normális.
2012. máj. 7. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!