Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlanátok?...

Milyen motort ajánlanátok? (folytatás lent)

Figyelt kérdés
Egy 50ccm-es motort szeretnék vásárolni max 160e ft értékben. Érdekelnének chopperek, vagy sport motorok (és még mások is, csak ez a kettő leginkább). Szóval tudnátok ajánlani valamit?

2012. ápr. 2. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ te mit szeretnél. A sport motor és a chopper kategória elég távol áll egymástól. Neked kell eldönteni melyik áll közelebb hozzád.

Az egyéni véleményem az, hogy a sport motor és chopper elég ingerszegény lehet ebben a 50ccm-es kategóriában. Nem igazán ez az a szegmens ahol beszélhetünk valódi sport motorokról és chopperekről.

2012. ápr. 2. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Chopper és sport motor nem létezik 50ccm-be.

Amiket árulnak ekkora blokkal és rámondják azt, hogy chopper/sport moci azok mind gyerekjáték kategóriába tartoznak.

Nevetségesek, röhejesek! Az ilyen fűnyíró motoros kacatok egyedül arra jók, hogy kinevettesd vele magadat!

Vegyél inkább egy robogót vagy egy Simsont. Ha meg majd felnősz vehetsz choppert vagy sport gépet.

2012. ápr. 2. 14:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Simsonnal nincs túl sok probléma (több ismerősöm is panaszkodott)
2012. ápr. 2. 15:47
 4/7 A kérdező kommentje:
??
2012. ápr. 2. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Simsonnal akkor van probléma ha megveszed bele a szar kínai cuccokat pl: 1000ft-os dugó, 70ft.os gyűrű, 5000ft-os henger- 250ft-os tűgörgő. Csodálom az enyémbe én tettem 8000 km-ert meg az előző gazdája is ugyan ennyit és nem 40-el mentem vel(ha valaki erre fogná) és utánna lett gyűrű törése neki. (normális használat melett még 10000-et elment volna :D ). Csak ebben nem kínai cuccok voltak meg minimum stihl olajat kapott.
2012. ápr. 2. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nembaj én a kérdésedre válaszolok :)

Chopper:

Aprilia Redrose

Gilera Eagle

Dadyw DD50QE (???)

Honda jazz

Keeway Knight 50

Kinroad Q50

Sportmotor:

Aprilia AF1

Rieju Rs2 matrix

Aprilia RS 50

Derbi GPR 50

Honda NS-1

Motorhispania RS

Yamaha TZR 50

Suzuki RG

2012. ápr. 2. 19:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket:)
2012. ápr. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!