Autóba miniklima?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta már? ez a kis mini klima fél literes tartállyal amit 5-6ezer ftért lehet venni.
Érdemes? Ér valamit?
2012. máj. 6. 09:05
1/9 anonim válasza:
Ez inkább valami párásító lehet nem?
2/9 anonim válasza:
Az kb addig jó ameddig hideg benne a víz. Egyik ismerősöm vett ilyet jó volt neki de amikor hazafele indult már csak meleget fújt. Van benne valami hűtő rendszer de az csak játék, minősége élet kevés.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem csak 1-2óráig lenne esedékes, ha megyek erre arra ne süljek meg.. Jeget tennék bele, csak hogy a hűtés érezhető-e..
2012. máj. 6. 11:04
4/9 anonim válasza:
hol lehet ilyet kapni kedves kérdező?
6/9 anonim válasza:
ilyenre gondolsz?
ilyenem volt régebben nekem nem jött be semmit nem hütött mintha nem is ment volna volt benne egy szövet darab ami átitatodott a betöltött vizzel és azon keresztül fujta 1 kis ventilátor a levegőt
7/9 A kérdező kommentje:
Igen konkrétan ilyenekre gondoltam:)
Jeges vízzel nem próbáltad? Illetve milyen erősen tudott fújni?
2012. máj. 6. 16:37
8/9 anonim válasza:
probáltam jégkockával hát amig elnem olvadt 35fokban kb 20 -30 perc ig addig kicsit jobb volt de nem kell sokat várni tölle hát hogy milyen erősen fujta a levegőt azt már sajnos nem tudom csak 1-2 napot használtam mert nekem nemjött be inkább maradtam az ablak lehuzásnál:)
9/9 anonim válasza:
Ugyanúgy semmit nem ér mint a szobai változatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!