Smart fortwo első autónak? Milyen szempontból jó?
Hát ha kis csaj lennék simán vennék egy fortwo-t! Kicsi, elég fürge, jól lehet vele parkolni és közlekedni a városban. 2 embernek nagy hely van, tényleg nagy! Merci gyártja, mondhatni hogy most már megbízható is az a kicsi kocsi.További előnye, hogy a fogyasztása nevetséges!
Hátránya, hogy a csomagtartó elég kicsi, hosszabb útra alkalmatlan, hangos.
Városba soha jobbat!
NICO
Az alkatrész és szervízköltségeknek viszont járj utána, mert kis mérete ellenére prémium kategóriás autó. A gumi is elég ritka méret lehet rajta.
Ha sokat jársz városon kívül, akkor nem ajánlanám.
A Smart a kisautók közül kivételesen biztonságos, nagyon szilárd az utascellája. Városi sebességnél szerintem simán megvéd. Nagyobb tempónál nyilván kisebb az esély, hiszen ha nem is gyűrődik rád, akkor is sokkal nagyobb lassulást élsz át a rövid gyűrődő zóna miatt.
Ettől függetlenül én biztosan nem ilyet vennék első autónak.
A smart kivételesen tényleg biztonságos ,mert jól van megtervezve megépítve. Szilárd kis autó.
Előnyei közé tartozik a hogy könnyű vele parkolni meg jobb mint gyalogolni. Meg azért csak mercédesz..
Hátránya? Magához képest azért szerintem sokat fogyaszt és csak 2 személyes.
JÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!