Kb. 1 hete vettem egy remek Simsont S51 motorkerékpárt.Már nagyon (?) jól tudok váltani vele,és jól tudom kezelni,viszont egy dolog nagyon nem megy,az indulás.Tudom hogyan kell elindulni vele csak vagy lefulladok,vagy majdnem felállok egykerékre.Valami tippet/trükköt mondanátok az elinduláshoz?
erre nehéz tippet adni,gyakorolj és profi leszel,nekem is magyaráztak anno hogy így meg úgy,de mindig fejre álltam a swalbe val,aztán egy hónap múlva már ki is nőttem,tehát türelem!
2012. máj. 3. 18:09
3/7 anonim válasza:
Ezt gyakorolni meg tapasztalni kell. Minden simson egy picit másabb. Amikor én tanultam a sajátomon akkor jól mentem vele, de amikor haveromét kölcsön kaptam egy próba körre majdnem fejre álltam vele mert másabb volt, azt ki kell tapasztalni.
2012. máj. 3. 18:37
4/7 anonim válasza:
Nem ide kapcsolódik, de én így voltam az első tárcsafékes motorommal. Előtte szintén Simson volt, ott meg ugye azért húzni kell rendesen nem csak 2 ujjal megpöccinteni :D
Na aztán mikor kipróbáltam a köv. motort - egy 125-öst - kis híjján fejre álltam :) Mert megvolt szokva.
Ne megszokásból csináld, hanem érezd :)
Tipp: Ha nagyon nem megy akkor meglököd picit magad és úgy indulsz el :)
2012. máj. 3. 18:52
5/7 anonim válasza:
Én is Simsonon tanultam meg még kb. 10 éves koromban, és persze, hogy az elindulás ment a legnehezebben. Ezt nem lehet elmagyarázni, hogy hogyan kell csinálni, rá kell érezni és bele kell jönni, mostanság már megy, mint a karikacsapás. Egy a fontos, fel ne add, mert ha belejössz, nem akarsz majd leszállni róla! :D Egyébként a robogókat én nem szeretem, pont a váltás hiánya miatt. Az a szimóban a legtutibb. (Persze majd ha nagyobb mocim lesz, azt megint meg kell tanulnom finomabban kezelni)
2012. máj. 3. 19:55
6/7 anonim válasza:
Ja és 18/F
2012. máj. 3. 19:56
7/7 simsonos3 válasza:
Így van megszokás kérdése :)
De javasolni tudom, hogy a kuplung kiengedésed az olyan legyen, hogy az elején kicsit gyorsan, majd a pont fele ( ahol kezd megindulni a gép ) ott kis gázt neki,és óvatosan enged tovább, mikor meg már megy akkor nyugodtan enged ki :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!