1200-es zsigulival lehet csajozni?
Zsigulira?Kétlem.
Nekem legalábbis nem tetszenek.sem formailag sem teljesítményileg meg olyan tucat autó.
Ellenben a Gaz Volgák nagyon tetszenek.Nos azok igazi orosz autók és ritkaságok Magyarországon.De a Ladák , nos azokból minden sarokban látni lehet.
A Volgákba van teljesítmény is.
Szép állapotú Zsigulit már csak néha-néha látni. Felénk már a rossz állapotúak is eltűntek.
Tavaly akartam venni egy kombit (2102), hát nem találtam a környéken. Még rosszat se, nem hogy szépet..
Nekem van egy 67e km-t futott garázsban tartott, gyárihoz közeli állapotú 1978-as (idősebb, mint én) 01-es Ladám.
Nem vagyok az a kifejezett macsó típus, ezért nem szoktam autóval csajozni. Meg tényleg ha egy nő csak az autómért van velem, az nekem se kéne. (Az megoldható autó nélkül is pár ezerért.)
Amúgy a 02-esek tényleg elég ritkák mostanában. Én pl a környéken egyetlen darabról tudok, pedig nem egy kis faluban lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!