Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
az mz ts 125-nek már a gyújtásást is beállítottam, karbi is jó, gyertya is jó, aksi is jó, szóval minden de nem indul el.2012. ápr. 29. 20:53
1/5 anonim válasza:
Valahol fals levegőt szív.
Próbáltad betolni?
Akku mennyire van feltöltve?
2/5 A kérdező kommentje:
mi az hogy fals levegő?
tolni is próbáltam.
aksi eléggé fel van töltve.
2012. ápr. 29. 21:27
3/5 anonim válasza:
valahol nem tömít valami rendesen és sok levegőt szív
4/5 A kérdező kommentje:
ja a karbi toldófejénél ahol ugye 2 csavar fogja ott az egyik megrepedt és engedi a levegőt. de be szikszalagoztam de nem sokat ér akkor ugye?
2012. ápr. 29. 21:58
5/5 anonim válasza:
Hát, az tényleg nem sokat ér.
Vedd le a karbit, javítsd meg a menetet, cseréld ki a csavart, rakd fel rendesen, megfelelő tömítéssel.
(tömítés-műanyag-közdarab-tömítés)
Lehet még hiba a hengertalp tömítés, és a két oldali szimmeringek.
Esetleg a karburátor tetején amibe a bowden megy bele, a gáztolattyúház kupakját vedd le, a menetre tekerj egy kis teflonszalagot, és úgy rakd vissza.
Ellenőrizd a megszakítóhézagot, (bár ha szikra van, és beállítottad a gyújtást akkor az nem annyira lényeges egyenlőre.)
Mekkora az előgyújtás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!