Lehet menni 5ccm -es kismotorral austria-ba?
Figyelt kérdés
Lehet menni 5ccm -es kismotorral austria-ba?
Egyik helyen azt hallom h nem.
A másik helyen, azt,hogy akkor lehet ha egy H betűs matricát kirakok a matorra.
2012. ápr. 28. 19:44
1/7 anonim válasza:
5 kemény köbcenti? elindul az egyáltalán?
2/7 A kérdező kommentje:
50ccm
2012. ápr. 28. 19:50
3/7 anonim válasza:
persze szerintem simán honoluluba is sőőőt még a sivatagokban is csak ugy repeszt
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem,csak Magyarországon nem szükséges rendszám ezekre, a környezö összes országban igen - mivel nincs rajta,nem hiszem,hogy jó szemmel néznék a sógorok.
5/7 anonim válasza:
Ha van magyar biztosításod, és a biztosítótól kérsz egy ilyen kis zöld papírt (k&h azt ad alapból, nemtudom a többi is azt ad-e..) akkor azzal mehetsz...
Én is voltam kismotorral, inkább csodálkoztak a motoros rendőrök, hogy elindultam egy simson schwalbeval. :)
H betű azért legyen. Én is hallottam már ezt a H-t. Én tettem rá.
6/7 anonim válasza:
Nem kell H matrica. Ha csak a M kategóriád van akkor az külföldön nem érvényes, mert nemzeti kategória.
7/7 A kérdező kommentje:
ja igen.És M kategóriám van..:S
2012. ápr. 28. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!