Megéri venni még Simsont?
Ez ennyi!
Én megveszem a literes olajat, szépen lerakom otthon, ha kocsival a benzinkút fele járok, tankolok 5 litert mehet bele a deci olaj és ENNYI!
És se olajos, se benzines nem vagyok!
Óriási munka, kb 2 perc az egész!
hát biztosíthatlak 1000x jobban bírja a terepet mint egy seggraketa.
1. mondjuk megfogod a simsonod és kimész a kútra észlény...
2.viszel egy kis olajat (ahhoz viszonyítva mennyit akarsz tankolni ( 8 liter azért elég szép h ne kelljen egy darabig út közben tankolni) és beöntöd a tankba, megrázod kicsit és kész is!...
3.lépés kihagyva, mert már meg van oldva...(am tölcsért ismeritek felétek?)
4.hát már bocs de ha olyan szerencsétlen vagy, az már a te hibád!!
kérdező, am inkább vegyél más motort! a modern motorok jó h nem húzzák addig mint ezek,de akk is fejlettebbek.jobban jársz hidd el!
Terep szimszon ez nagyon JÓÓÓÓÓÓ!! A legfiatalabb is 20 éves,nincs hozzá már minimum 15 éve gyári alkatrész,csak után gyártott fos!! Sajnos tapasztalat hogy napi szinten 20km használt motor megszakítóját 1-1.5 havonta ki kell cserélni,évente nagygenerál a blokknak(fúrás,dugó,csapágyak)Kíváncsi lennék én a semmi bajom vele csak a kopó alkatrészes fazonokra mennyit mennek vele éves szinten? Nem lehúzni akarom a szimót de eljárt felette az idő és kész.Nekem is volt több szoci motorom ismerem őket,most 1 kymco-val járok melózni(tudom szarják ezt is)télen-nyáron pöcc-röff indul,nem kell csiholni mint a sógorom a 30 éves szimólyát.De aki szereti vegye meg,nem én járok vele.Én motorozni szeretek nem szerelgetni.
37F
# 17
Aki élvezi a gázcibálást az vesz egy motort (mondjuk 600 ccm-eset) nem egy kétütemi kis p0csköszrűt.
Mellesleg nem akarlak elkeresíteni, de a Simson gyár 22 éve, 1990-ben végleg bezárt, azóta SEMMILYEN gyári alkatrészt nem gyártottak. Amit te most kapsz az az utolsó darabig utángyártott (95%-ban kínai, gyenge minőségű) cucc.
Kínai alkatrész, nincs a simsonhoz. Lengyel, cseh és gyengébb német minőség van a boltokban.
A simson kérédés egyben egy pénz kérdés is.
Ha robogót veszel akkor azt csak újonann tedd, de így 300 000 Ft. Ha hazsnáltan veszel 100 000 körül akkor azt szerelőhőz hordhtaod hetente súlyos 10 ezerért...
A simsont 100 000 alatt megkapod, és ha baj van vele meg tudod csinálni pár ezerből, mellesleg a robogó amolyan lányos motor, majdnem minden csajnak van, meg amilyen hangjuk van?.... Húzod neki és baszik menni kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!