Szerintetek megéri megvenni ezt a Simsont? (kép)
Figyelt kérdés
Szlovákiából vagyok,és azt szeretném kérdezni hogy megéri-e megvenni ezt a Simsont ? : [link] 2011. ápr. 26. 16:07
1/8 anonim válasza:
Átszámoltam az árat forintra és 72.900Ft jött ki.
Ennyit én biztos nem adnék érte, nem is gyári enduró. Nincs a tank alatt vázmerevítő, a hátsólámpa se simson lámpa, megvan hajlítva az ülésvas, nem egyformák a gumik.
Nem tudom hogy szlovákiában kell e ezekre rendszám de úgy látom hogy ezen nincs.
A leírást nem tudom elolvasni mert nem tudok szlovákul. Bár felesleges mert mindenki azt mond a motorjáról amit akar.
2/8 anonim válasza:
Ennyi pénzt egy Simson, akkor ér, ha gyári állapotú. Szerintem ne vegyél tuningoltat. Ha mégis tuning Simsont akarsz, inkább vegyél egy gyárit, és csináld meg magad. akkor legalább tudod, hogy rendesen össze van rakva, és nincs szét hajtva.
3/8 A kérdező kommentje:
jó.csak nemvagyok valami autószerelő típus :D
2011. ápr. 26. 18:56
4/8 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 26. 19:05
5/8 anonim válasza:
a 4. és a 6. simson jól nézki
De szerintem ha jó simsont akarsz venni akkor csak gyárit .
6/8 anonim válasza:
utolsó előttit... az a legértelmesebb kinézetű :D
8/8 A kérdező kommentje:
és ár szerint melyiket éri meg?
2011. ápr. 26. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!