Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyenek a régi Fiat Pandák?

Milyenek a régi Fiat Pandák?

Figyelt kérdés

[link]

jó gépek ezek?

2009. jún. 22. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
szarok
2009. jún. 22. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt kis pandám.Ősöreg.A váltója, mint a habverő.Mindenfelé ment.De, mint gyakorló autószerelő, nem okozott gondot.Futkosós autó volt nekem.Elszaladni alkatrészért, meg ilyenek.Öreg volt.Használtam 3 évig, de nem tudtam, hogy mi az hogy javítás.Csak benzin bele,oszt hadd szokja.Fapados nagyon, de hálás,fürge kis jószág. A motor nagyon régi konstrukció(Fiat 850)de azért jó, mert egyszerű.Én egy cseppet sem bántam meg.Egy autószerelő.
2009. jún. 22. 18:12
 3/4 anonim válasza:
Egyik barátomnak ilyen van, sokat mentünk vele, több száz kilométert, és remekül bírta! Mikor 20-30 centis hóban mentünk vele hólánccal simán ment föl-le nem kicsi dombokon is, földúton, míg az új autók amikkel más barátok mentek meg kellett állnia. Csak jó véleménnyel vagyok róla. Nyilván attól is függ, hogy hogy volt karban tartva.
2009. jún. 22. 21:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Melós autóm volt

Imádtam :)

A szántásba elment, pedig nem a 4 kerékmeghajtású változat volt..

2010. febr. 23. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!