Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri kihúzatni a horpadást?

Megéri kihúzatni a horpadást?

Figyelt kérdés

Az előző tulaj rátolatott a padkára és a bal oldali küszöb be van horpadva. Több helyen is kérdeztem hogy érdemes e kihúzatni, de mindenhol mást mondtak.

Sokan mondják, hogy ha kihúzatom a sérült üregvédelem miatt belülről elkezdhet rozsdásodni, mások szerint erről szó sincs.

Most mégis kinek higgyek? Ezek a vélemények mind karosszériásoktól hangzottak el.

Ha valaki volt már hasonló helyzetben, esetleg meg csináltatta, vagy csak ért a témához az legyen szíves ossza meg a tapasztalatát, nagyon sokat segítene.

Előre is köszönöm.

2012. ápr. 27. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Nettó hülyeség, nyugodtan csináltasd meg. Esetleg egy jó, megbízható karosszériással tárgyalj, ő jobban ért hozzá mint a szomszédjózsi.

Egyébként milyen márka és évjárat?

2012. ápr. 27. 20:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Hiába kérdezgetek mindenki mást mond, épp ezért tettem fel a kérdést hátha valaki tud valami konkrétumot mondani.
2012. ápr. 27. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Konkrét típus és évjárat?
2012. ápr. 27. 21:03
 4/10 A kérdező kommentje:
2001-es Peugeot 206
2012. ápr. 27. 21:09
 5/10 A kérdező kommentje:
De miért lényeg ez ?
2012. ápr. 27. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Ott nem lesz baj az üregvédelemmel, egyébként ha normális helyre viszed akkor nem úgy fogják csinálni hogy kivágják a sérült részt és behegesztenek a helyére egy lehajtogatott lemezdarabot, hanem húzatógéppel, ahhoz pedig nem kell megbontani a küszöböt. Persze ez függ a sérülés mértékétől is, de általánosságban így van.
2012. ápr. 27. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Amúgy azért lényeg mert típusonként és néha évjáratonként is változik az üreg és a korrózivédelem minősége.
2012. ápr. 27. 21:15
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát így legyen. Ment a zöld kéz, köszi.

Ha valaki még hozzá tud szólni a témához, akkor várom továbbra is.

2012. ápr. 27. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsivel több, mint másfél éve vettem egy autót. Azóta nagyon sok horpadást csináltam rajta. Még a kezdetekkor. Egyik után sem kezdett rozsdásodni. Ha normális szervizben csináltatod meg, soha nem fog emiatt rozsdásodni. Nem tudom kik mondták, hogy igen, de ez hülyeség. Ne ilyenekhez vidd és ne is valami kis maszekhoz, hanem valami nagyobb szervizbe. Valami márkafüggetlenbe.
2012. ápr. 28. 05:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem melegítik fel nem fog rozsdázni az biztos. Mert rajta marad a gyári alvézvédő , stb.
2012. máj. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!