Jawa 21 problémák?
Figyelt kérdés
Az a probléma hogy a jawa 21-esem mindíg összekormolja a gyertyát kilométerenként , és utánna nem ad szikrát! Lehet hogy túl sok olajat tettem a benzinbe és azért csinálja ezt? Köszi előre is a segítséget ! :)2012. ápr. 25. 15:11
1/8 anonim válasza:
A túl olajos keverék okozhat ilyet, legtöbbször az szokott lenni a baj. De az is lehet, hogy túl sokat kap a motor, esetleg nagyon alacsony fordulaton járatod, nem tud "kiégni".
2/8 anonim válasza:
1.) Milyen arányú keveréket használsz?
2.) Lehet, hogy a karburátoron keresztül túl dús a beáramló benzin-levegő keverék. Próbáld meg egy kicsit elszegényíteni a levegő-benzin arányt (csak addig tekerd vissza a csavart amíg nem érzed, hogy csökken miatta az alapjárat)!
3/8 anonim válasza:
Amikor tiszta a gyertya, megfelelő minőségű a szikra? Szép nagy kék (jó) vagy apró narancssárga (gyenge)?
Ha gyenge a szikra amiatt is lehet, hogy beköpi a gyertyát. Ilyen esetben ellenőrizd a megszakítót, gyújtókondit!
4/8 A kérdező kommentje:
Vadi új gyertya ...USA gyártmány eredetileg motorfűrészekbe való ,gondoltuk ez jobban bírja afordulatot , de a normális belevalo gyertyával is ezt csinálta
2012. ápr. 25. 15:45
5/8 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen gondom hogy ha nem volt jó hőértékű a gyertya. De valószínű hogy mellette még sokat is kap. Vegyél bele megfelelő hőértékű gyertyát és állítsd be a karbit.
6/8 A kérdező kommentje:
Ebbe miylen hoérteku kéne?
2012. ápr. 25. 16:09
7/8 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom. :( Kérdezd meg valami Jawás fórumon vagy oldalon.
8/8 anonim válasza:
Ajánlom a szocimotoros.hu fórumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!