E. Ü vizsga mennyire komoly? Bukott ott már meg vki?
Igen, én (haha!).
Később kiderült anyám ismerőse volt a vizsgáztató EÜ-s, akkor "bevallotta", hogy nekik X embert kötelezően meg kell buktatni naponta és ha aznap a nap elején mindenki viszonylag jól szerepelt akkor a nap végén be kell hozni a lemaradást...
Amúgy a vizsga maga nem nehéz, de nem lehetetlen rajta megbukni ha nem tanulsz.
3-4 éve még gyerekjáték volt. Szintén a Mester utcában egy arab srác volt velem, kicsit nehezen értette a nyelvet, nem nagyon tudta megoldani a feladatokat. Az oldalfekvést rajtam mutatta be, de úgy, hogy magamtól lefeküdtem ahogy kell:)
Most ismerősök elmondásaiból úgy szűrtem le, hogy nehéz.
És már tényleg odafigyelnek, hogy valamennyire képben legyél, és tudd, hogy mi a teendő.
tavaly nyáron vizsgáztam.
vicckategóriának mondható az egész, csak a pénzbeszedés, mert ha most megkérdeznének valamit csak annyit mondanék hogy 104 mentők, semmi mást nem tudnék.
ha a bukásokat kérded, én nem tudom, de ismerettségemből ég nem huztak meg senkit
Én az egész jogsiszerzésből az elsősegélyt szerettem legjobban.. (moped)
Vizsgán amikor bementem, az előttemlévő srác még mondta a sokk tüneteit.. Amikor én sorrakerültem, a vizsgabiztos csak kérdezte, hogy ezt a jelenséget hogy hívjuk..mondtam, hogy sokk..
A másik tételem az volt, hogy előttem megy egy motoros, és a jó amgyar aszfalton hasraesik, 20 métert repül, az árokban landol..Mit tennél? Mondtam, hogy semmit, hívom a mentőket, nem nyúlok hozzá, hátha gerinctörése van.. Erre a vizsgabiztos visszakérdez, hogy mi van akkor, ha jön a cunami.. Persze rávágtam, hogy hívok még pár embert, és tálcafogással elviszem a helyszínről..
A vb-úr egy kb. 70 éves bácsi volt, nagyon bírtam.. Végig poénkodott, nagyon nagy arc volt! :D (Szhely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!