Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbüntetett a közter.6000-re...

Megbüntetett a közter.6000-re mert a kocsi kereke rajta volt a járdán lévő vonalon. Az ott lakók szerint Ők tolták rá. Igaz lehet?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 09:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. A rendőrségen van a méltányossági kérelmem, mert áttették oda. Mindig tanul az ember. A közternek nem szabad fizetni, mert nincs náluk méltányosság. Ezért megvártam, mig átteszik, és oda irtam, most várom a választ. Különben egy kis fiestáról van szó, és kb l0 cm-ről. Két férfi simán nekidől hátulról, és taszajt egyet rajta, kés csuszik pár centit. Nem gurul, csak csuszik. Ehhez nem kell sebesség, kézifék, semmi. Megigértem, ha lesz fejlemény, irok.
2012. júl. 1. 08:13
 22/30 anonim ***** válasza:
27%
Sok sikert, remélem nem lesz bünti.
2012. júl. 1. 10:33
 23/30 A kérdező kommentje:
Na ! Megjött a rendőrség levele, miszerint a közternek van igaza, és fizessek l5 ezer forintot. Megszivtam. De most már mindegy, mert be is fizettem, lezártam a kérdést. Lehetett volna kifogással élni, de az megint 3 ezer forint, és nem történik semmi. Ki van adva nekik a kaszálás. Ennyit a rendőrségi méltányosságról.
2012. júl. 14. 12:19
 24/30 anonim ***** válasza:

Te komolyan azt hitted, hogy lesz méltányosság?! A yard pont úgy kaszál csak, mint a közterületesek...

most buktál 9 rongyot...

2012. júl. 14. 13:11
 25/30 A kérdező kommentje:
IGEN!
2012. júl. 14. 13:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"ha rám hallgatsz befizeted.Hatezer forint és le van tudva az egész ügy.Legyél Te okosabb,a nyomorultak meg örüljenek.Ha harcolni akarsz,megteheted,de ez egy óriási gépezet,nem fognak megijedni,nem fogják a disznók személyeskedésnek venni csak azt mondják persze ha nem tetszik,tegyél feljelentést.És akkor elindul az ügy,aminek nagy valószínüséggel te leszel a vesztese és addigra a költségek meg valamilyen furcsa magyar módon a többszörösükre fognak dagadni és több hónap sz#rakodás után azt fogod kívánni,bárcsak befizetted volna a majmoknak a 6ezret és már rég túl lennél az egészen!"

ÉN MEGMONDTAM!!!

De úgy látszik mindenki a saját kárán szeret tanulni.

2012. júl. 14. 17:20
 27/30 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos ilyen az élet. Én is csalódott vagyok, nem lesz őszre cipőm.
2012. júl. 14. 18:42
 28/30 anonim ***** válasza:
48%
Bocs a Férjem volt bejelentkezve.
2012. júl. 14. 18:43
 29/30 anonim ***** válasza:
42%
Ekkora egy szemét szarokat, ha velem így szórakoznának, gondoskodnék a kromofágról és hogy ne tudja meg senki, tízszeresen kapnák vissza. Mocsok szemét pénzbehajtó banda, de legalább már tudom, ha büntetnek, nem fogok ellenkezni, mert nincs értelme.
2012. júl. 22. 16:16
 30/30 anonim ***** válasza:
És még azt mondják a Hummer egy hülyeség... Azt tologassátok!
2012. aug. 6. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!