Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tudom egyszerűen...

Miért nem tudom egyszerűen kettesbe rakni az autót? Vagyis: beraknám kettesbe és nem engedi egyszerűen szó szerint berakni csak harmadjára vagy mittudomén, és akad tehát újra ki üres és vissza kettő és talán akkor már jó.

Figyelt kérdés
Gondoltam rá hogy rosszul teszem be, de nem mert faternak is szokott akadni...
2009. jún. 21. 10:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mit érzel mikor benyomoda kuplungot?

Be megy sokáig annélkül hogy ellenálásba ütközne a lábad vagy azonnal kemény.........mert akkor a kuplung holtjátékkal lehet baj.

Egyébként ez a hideg meleg téma amit írtál az annyit befolyásol hoy az alkatrészek és az olyaj üzemi hőmérsékleten van......... ez egy zsír új autónál is megfigyelhető hogy szebben végzi a dolgát a megfelelő hőmérsékleten.

Az a levált vacak amit írtál szerintem a rugó lehet ami visszahúzná a váltót középre (nem megy magától dinamikusan vissza a váltó közép állásba, mi?)

Én továbbra is azt ajánlom hogy vidd el szekemberhez, mert lehet hogy most csak 20.000ft lessz a javítás de később 10x-ese is lehet, mert ezek az alkatrészek képesek egymást rombolni.

Addig is próbálj meg úgymond DUPLAKUPLUNGGAL váltani a sebességeket.

Ez olyan hogy Kuplung:sebességből ki-mégegy kuplung sebességbe be........ próbáld meg a közúton gyakorolni, mert ezt a másodtperc tört része alatt kell megcsinálnod.

Na meg persze ne csinálj ilyeneket hogy 5.-ből 3.ba teszed mert pillanatok alatt nagy terhelésnek teszed ki a fogaskerekeket ha ekkora fordulatszámon rácsapod a kuplungot.

Szóval szerintem:SZERVÍZ.

2009. jún. 21. 12:25
 12/19 anonim ***** válasza:
bocs:NEM A KÖZÚTON, egyébként az első vállaszoló voltam.
2009. jún. 21. 12:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Így ne használd,(nem kötelező, gondolom..) ne vezesd, akkor se, ha kellene , talán akkor a fater békénhagy, vagy elviszi megnézettetni...
2009. jún. 21. 13:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem muszáj a 2. fokozatot használni pl.

Kilősz 1.-esben majd 4000-nél váltasz egyből 3.-ba.

Ily' egyszerű

2009. jún. 21. 18:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha a szinkrongyűrű az, azt könnyen kiderítheted: egyesből, amikor kiveszed üresbe, felengeded a kuplungot, majd megint be, és ha úgy beveszi a kettest, akkor kikopott. Szerviz és csere. (ez a duplakuplungolás am ;) )

18F

2009. jún. 21. 19:02
 16/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, kipróbálom ezt a duplakuplungolást, de valószinű hogy addig nem megyek vele míg meg nem lesz csináltatva.Egyrészt nem szenvedek vele, mert felidgesit csak másrészt autónak sem jó. Köszi a válaszokat!!
2009. jún. 21. 22:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális a dolog, keress meg email-ben.Egy autószerelő.
2009. jún. 22. 05:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Lehet állítani a váltórudazaton, a stifteket lehet és kell is cserélni, ha kéziváltód van veszel 2 liter GM váltóolajat, aztán váltódekli leszed, ha van benne törmelék akkor gáz .. és akkor egyben érdemesebb egy használt váltót venni olcsóbb és könnyebb mint szétszedni és újra belőni...

ha nem akkor olaj bele, rudazat állít, stifteket kicserél.

2009. jún. 26. 09:23
 19/19 anonim ***** válasza:

persze egyesből hármasba...

nagyon jót tesz neki a kipörgetés 0 fokos motorral

2010. nov. 18. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!