Ez lehet valami komolyabb hiba?
Tegnap délután egy piros lámpánál kellett megállni. A szokásosnál hirtelenebbül fékeztem, mert azt hittem, még átérek, de egy előttem leálló autó miatt már nem ment. A fékezés vége felé, mikor már majdnem leállt a kocsi, de azért még kellett nyomni a féket, azt vettem észre, hogy hirtelen sokkal gyengébben fog a fék, és a kocsi elkezdett egy pillanatra rázkódni. De aztán így is megálltunk. Teljesen pánikba estem, hogy most mi lesz, de azért továbbindultam, és nem lett semmi, simán hazaértünk (kb 3 km), és nem volt több gond a fékezéssel sem. Azóta nem mentem sehova.
Egy öt éves benzines autóról van szó, korábban nem volt semmi baja. Nem tudom, ebből esetleg ki lehet-e következtetni, hogy mi történhetett, vagy ha nem, szükséges lenne megnézetni egy szerelővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!