Motort szeretnék venni, tudsz segíteni?
Alacsony fogyasztású robogót/motort vennék, de nem igazán értek hozzájuk így a segítségetekre lenne szükségem!
Első találat:
Malaguti F15 (szép is, fiatal is)
Mi a véleményetek, 1500km valós lehet a felújítás óta?
Milyen kérdéseket tegyek fel neki amit fontos lenne telefonon keresztül megkérdezni?
Ha nem ajánlanátok ezt a robogót, tudnátok segíteni a keresésben?
Köszönöm!
Hondát és Yamahát néztem de azok nekem nem tetszenek annyira mint egy Malaguti.
Mondjuk egy 2000-es évjárattal mennyi km az egészséges?
A felújítás óta valós lehet a kilóméter óra állás. Egyet nem értek: ha el akarom adni a motort , miért költenék rá?
Aztán: "KICSI HIBÁJA VAN! nincsen első fékem, mert nincsen bekötve". Mi a f@sz van?! :D Elmondom szerintem mi van. Ez egy összetákolt valami, akár darabokból. Én a helyedben elfelejteném. Egyébként a figura magát buktatja le:
"nincs rá időm. de mindene megvan! a nyereg a munkahenger, stb. kb egy fél napos munka lenne vele. a bal oldalról hiányzik az oldalsó idom, de olcsón be tudom szerezni. a motor életéről nem sokat tudok, nálam jó kezekben volt!"
Lefordítom: a hiányzik a motor fele, mert a legjobb esetben is csúsztaták, bár ha hiányzik akkor már törve volt. Jó kezekben volt de az első féket nem volt ideje felrakni? :D Hát nagy lúzer az eladó de aki megveszi még nagyobb! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!