Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan koztetek, akinek...

Van olyan koztetek, akinek nem sikerult megszerezni a jogositvanyt, feladta?

Figyelt kérdés

Tavaly elkezdtem a nyaron az autovezetest. Kresz 2.-r lett meg, elsosegely elsore, rutin 4.-re, es mar tul vagyok 2 forgalmin. Nagyon izgulok, de akkor is szeretnem megszerezni. Van itt olyan kozuletek, aki 5. alkalomra se ment at, elment alkalmassagira, es azutan valahogy csak sikerult, es azota vezet es belejott? Nem akarok kudarcot vallani, annyi mindent megcsinaltam mar az eletben, nem akarom, hogy kifogjon rajtam az autovezetes. Decemberben felfuggesztettem a tanulast kenyszerbol, most juniusban ujra kezdem. Csak szeretnek egy ket biztato sztorit olvasni, hogy a remenytelennek tuno emberkek is meg tudjak csinalni.

Jo darabig nem vezetnek utana se egyedul, amig a parom azt nem mondja, hogy most mar mehetek egyedul is.

2012. ápr. 16. 15:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

300 ezer? Le vagy maradva. :D Az oktatóm összeszámolta hogy nekem mennyibe van eddig, de mondtam neki, hogy inkább nem szeretném tudni :D

2012. júl. 5. 16:53
 22/25 anonim ***** válasza:
Mármint neked több mint 300 ezer? :O
2012. júl. 5. 21:30
 23/25 anonim válasza:
90%
Én kb 60 óránál és 3 vizsgánál tartok, és most ment el a kedvem az egésztől anyagilag, idegileg, lelkileg. Az összes ismerősömnek 30 óra után elsőre megvan egy kis kenőpénzzel, az én oktatóm nekem ilyenbe nem segít vagy támogat, meg lassan úgy érzem semmiben sem.
2015. aug. 11. 19:29
 24/25 anonim válasza:
83%
Én térlátás nélkül próbálom megszerezni a jogosítványt. KRESZ elsőre meglett, csakúgy, mint az elsősegély. A forgalmival vagyok nem kis bajban, különösen a parkolással. 2015 húsvétja óta próbálom, és csak most érzem, hogy kezdek "belejönni". De látom, hogy más, nálam jobb szemű emberek is bajban vannak a megszerzésével.
2016. jan. 4. 12:01
 25/25 anonim válasza:
Azóta ki hogyan áll vele?
2017. ápr. 2. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!