Simson 60 ccm kérdések?
Simsonomra vettem egy 60 as henger szettet veszek rá egy 17 es fogaskereket + fel újított főtengely stb..a kérdés az lenne hogy a 17 es fogaskerék nem sok a 60 ccm es simsonra?
51 es henger fej lesz rajta, ja és a 4 felömlő kb mennyi lenne rá? meg egy tervezett rezó mennyi lenne?
"16-os lánckerékkel is lesz kompresszió?"
köszi felvidítottad a napom :D ui:semmi köze a kettőnek egymáshoz :)
Bocs,hogy beleszólok,de:)))
Ez egy hülyeség.Mindenki azt hiszi,hogy a 60,meg 70 cm2,az állat lesz.Utána kell állítani a karbit,beleőszülsz,mire sikerül talán,kis fordulaton nem húz,bemelegszik sz.r lesz,pörgetni kell,hogy valami legyen,eszi a főtengelyt,eszi a kuplungot.
Nekem rengeteg Simsonom volt,mindenféle variáció,és most is van egy,ráadásul 60-as.Megbízható,mindig indul,ilyen gond nincs vele.Csak egy Simsonnak nem ilyennek kell lennie.Gyári B-s,15-ös láckerékkel,esetleg ha nagyon jól lett járatva,és erős,akkor elbírja a 16-ost,(enduró,vagy SR váltóval talán a 17-est).Jó olajjal 40-be,folytás nélküli B-s kipuffal,és ennyi.
Én is vissza akarom alakítani ilyenre.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!