Miért nem kap benzint a henger a simson s51b- tipusu motorom?
Figyelt kérdés
öntöttem Benzint is a henger-be akkor beindul de miután kiürült utánna nem indul be! a gyújtás az jó!2012. ápr. 14. 14:58
2/7 -pandy- válasza:
Ki kell mosni a tankot,csapot..
3/7 anonim válasza:
sztem a karburátort kéne megnézni először
4/7 anonim válasza:
csavard le a tankfedelet nyisd meg a csapot és várj. majd próbáld meg berúgni. Ha nem sikerül, pucold /fujasd ki pumpával a benzincsapot majd próba. ha ez sem akkor nézd meg nem-e levegőbuborékos a benzincsőben lévő benzin
5/7 A kérdező kommentje:
amiket írtatok azt már mindegyiket megpróbáltam de semmi!
2012. ápr. 16. 20:21
6/7 anonim válasza:
Akkor cserélj gyertyát. Nekem a babettmnál volt ilyen kapott benzint viszont a hengerbe nem jutott el :O vagy eljutott csak nem vettem észre . Esetleg még csatold le a tankról a benzincsövet és fújj bele egy erőset... Ne törődj vele ha a karbiból ömlik a benzin mikor fújod ,remélhetőleg ami esetlegesen benne ragadt valahol az el is távozik egy olyan helyre ahol már i tud jönni.
7/7 A kérdező kommentje:
csak anniy a baj mostmár rájöttem! elszakadt a tömités és igy fars levegőt szív be! ki kell cserélni a tömítést! amugy a gyertya ki van cserélve teljesen ujj! amugy megnéztem most a hegert és ki derült hogy tiszta benzin! és a tömitésnél is tiszta benzint meg kosz!
2012. ápr. 17. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!