18. 000km utnán mit kéne robogón átnézni, cserélni?
ékszíj, görgők, fékbetét, féktárcsa ha nagyon elvan kopva --->ezek az alapok
de én néznék a hengerben egy kompressziót és ha nincs meg a megadott kompresszió akkor fúrnám és fennék bele egy új dugattyút de lehet h elég a gyűrű is.
Gumik állapota!!!
Kb ennyi sztem de majd írnak biztos majd:D
Minden mást.
Komplett állapotfelmérést lenne érdemes csinálni, és ami olyan állapotban van azt cserélni, a gumi és kopó alkatrészeket mindenképp cserélném, plusz előadnék egy általános karbantartást az egész gépen.
na most 21 500km van benne, most cserélték görgőt, szíjat, de fullgáznál olyan érzés mintha 8as lenne az első kerékbe, meg eléggé zakatoló hangot hallok.
meg görgőcsere után 70 a vége és nem 75 azért lehet mert kisebb görgő van benne?
igen, a gumik még egyáltalán nem voltak cserélve, és én is ott elől tippeltem hogy ott lehet gomb...ha felrakom a lábam a tartóra érezni is lehet hogy ott van valami..:S
majd ma viszem szervízbe hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!