Robyc kérdése:
Miért csinálja ezt az autóm?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni,abban bízván hogy ti hátha már megéltétek a problémát és találtatok megoldást! 2066-os opel astra 1.4 em van. Idöközönként amikor kedve van,a műszerfal kijelzőre kiteszi a motorjiba jelet,villog,és nem megy egy henger. Majd leállítom kb 1 percre,és nem rángat,megy a henger,a jel az ott van,vagy eltünik vagy nem. Egyszerűen nem tudom mi okozza ezt. A multkór Hódmezővásárhelyre mentem meg se nyikkant,tele csomi,5 ember. De pl este a Deákig nem bírja,mármint a pályán elöjön a jel,henger és paff,leállítom a lámpánál és minden ok. De persz volt olyan hogy a leállítás ellenére sem müködött a henger. De ez kb1szer volt. Tavaly cseréltettem gyertyát,gyári opel,zsír új,majd ugyanekkor kicseréltettem a központi eolsztot,azt a feketé. Kérem ha valaki tapasztalt ilyet és sikerült megoldani írja meg nekem,kérem. Utálom hogy van egy ilyen autóm és így kell beülnöm hogy na mikor,hol kezdi........ Nagyon szépen köszönöm2012. ápr. 14. 10:54
1/6 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló gondom, csak nekem teljesen leállt az autó. Elvitettem szakszervizbe kapásból rávágták hogy valami vezérlő ment el benne, és egyből vittem elektronikáshoz cseréltetni. Igaz nekem nem jelzett vissza semmi lámpa csak gondolt egyet és leállt. A henger viselkedett nekem így. De ha nem akarsz felesleges javításokba fektetni, én elvinném megnézetni hogy ez mégis mitől van aztán alkatrész csere. Nem lesz olcsó mulatság ha olyan hibát találnak benne, de jobb érzés nyugodtan elindulni.
2/6 anonim válasza:
Nekem csak hasonló volt. Mentem vele 5-6-km-t elkezdett világítani a visszajelző és elment az ereje. Na erre rákerestem a interneten és találtam egy olyan módszert, hogy kivillogtatás. Na ezt megcsináltam és annyi baja volt hogy egy "kopogásérzékelőnek" a csatlakozója kicsit korrodálódott. Fújtam bele kontaktsprayt és azóta remekel :D Sajnos nem tudom milyen autód van így még utánanézni sem tudok. Astra F, G, H, J???? vagy legalább egy gyártási évet adj és utána nézek.
3/6 anonim válasza:
Ha 2006-os akkor valószínűleg H Astráról lehet szó...
4/6 anonim válasza:
2066-os? Az már a Z Astra lesz.
Lehet, hogy a fluxuskondenzátor rakoncátlankodik! :D
Komolyra fordítva: vidd el egy korrekt motordiagnosztikára, s fény derül az igazságra :)
6/6 A kérdező kommentje:
Bocs srácok,tényleg elírtam astra g 1.4-em van.
2012. ápr. 15. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!