A Cagiva Elefant jó motor?
Figyelt kérdés
Nem sokat tudok róla, és egy ilyet néztem ki mer drágábbra nincs pénzem 100körül nézek endurót.2009. jún. 18. 21:52
1/10 A kérdező kommentje:
vagy vegyek inkább simsont?
2009. jún. 18. 21:58
2/10 anonim 

válasza:

hátő.. 125-ös, és powerszelepes, ez gyakran meghibásodik, és nagyon drága hozzá az alkatrész, a Simsonhoz olcsó. Ha jó állapotú Elefantot veszel, kb 200k körül, az megállíthatatlan, 100 ezerért inkább vegyél egy nagyonjó Simsont, 100ért nagyon jót lehet venni, és a legolcsóbb az alkatrész. Nekemis Simsonom van.
3/10 anonim 

válasza:

Ha van 100 ezred akkor inkább az Elefant helyet egy jó 50 es vagy 80 as Yamaha Dt-t vegyél.Az 50 es dt sokkal jobb mint a simson mert mégiscsak enduro .
4/10 anonim 

válasza:

az első vagyok
de a dt-hez ios drága minden. :D
5/10 anonim 

válasza:

Csak a Yamaha az nagyobb gyár és sokkal elismertebb márka.Nem mondom hogy a cagiva rossz de ha a motor világban az élvonalt nézzünk a cagiva sehol sincs.Se sportmotor kategoriában se crossban .A yamaha az első 3 ban van Honda és a Suzukival és fej fej mellet haladnak.A Cagiva csak egy kis gyártó nem egy nagy világ márka.Nem nézem le az olaszt de ha motorról van szó akor japán esetleg Ktm.
6/10 anonim válasza:
Hi! A Cagiva jó. Figyelembe véve, hogy használtan veszed, ne azt nézd, hogy pl a Yamaha most jobb-e, vagy sem. Az Elefántot amikor gyártani kezdték, akkor a Cagiva éppen halomra vert minidenkit a Dakaron. A Simson is jó. Eljutsz vele A pontból B pontba olcsón. De kb ennyi. Gondolom mivel endúrót keresel, ennél többet akarsz. Viszont a Cagiva igényli az odafigyelést. (a többi endúró is) Rendszeres karbantartás mellett (olaj, légszűrő, lánc, stb.) nem lesz vele gond, szeretni fogod.
7/10 anonim válasza:
Minden negatív megjegyzés ellenére IGEN JÓ MOTOR!Akinek nincs összehasonlítási alapja inkább ne is írjon.Megbízható ,erős és pörgős. Évek óta használom ,többnyire terepezem vele, gond probléma nélkül. gumi már kellett rá! A simson is jó a maga nemében ,de meg sem közelíti a cagivát. igaz javítani olcsóbb.(Ez kb olyan mintha a trabantot hasonlítanám valamely nyugati márkához!)Gondolom úgy 200 körül már hibátlant is tudsz venni.Így 100 körül légy nagyon körültekintő, motorikusan hibátlan legyen, a többi részt már az internetről is tudod javítani, itt találsz mindig bontottat.Ne dőlj be a yamahás tanácsoknak, a DT-k jók ,de nem olcsó azokat sem javítani!Jó állapotút abból sem adják olcsón.
8/10 anonim válasza:
Figyelj! Ez tök jó motor. Az én faterom vett egy 125 cc-st.
És királyúl megy! Én ezt ajánlom neked.
9/10 anonim válasza:
Hello. Nekemis elephantom van 125 ös és nem kell bedőlni a dt-t kedvelőknek. Nekem volt dt -m is és hát nem lehet összehasonlitani a 2 motort. A cagiva az erősebb pörgősebb és minimális odafigyeléssel kimotorozhatsz a világbol vele. 100k körül legyél résen hogy mit veszel de ki lehet fogni a jóvételt is olcsón. Én ajánlani tudom csak a cagivát.
10/10 anonim válasza:
Ha szeretnél 1 patent kis simsont akkor nézdd meg az enyém. Én rendbe raktam csak nekem már kicsi + vettem nagyobbat és igy nincs használatban. [link] A képek magukért beszélnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!