Opel F Astra tetőkárpit?
Van egy 17 éves F Astrám, sajnos a tetőkárpitot elengedte a ragasztás és csak lóg.. sok videót megnéztem már és arra jutottam, hogy megpróbálom házilag megoldani egy új kárpittal. A probléma ott van, hogy nemtudom milyen anyagot kellene vennem, ha keresőbe tetőkárpitot keresek, akkor csak komplett tetőkárpitokat kapok eredményül.
[link] Például ennek mi lehet a tisztességes neve? :D
Hát csak példaként mutattam.
Köszönöm az ötletet!
Hétfőn elmegyek és körülnézek, remélem sikerül megoldani és szép lesz :)
Köszönöm a tanácsokat
Üdv!
A kép, amit belinkeltél Újlaki Misié, ő nagy Astra mágus.
Ismerem, sokat dumálunk a neten.
Keress rá pl. a Vaterán, a Sosekopelclub-on vagy az Opelforum-on és kérdezd meg tőle van-e neki jó tetőkárpitja.
Esetleg kérhetsz tőle tanácsot is, mert az apja kárpitos és ő javítja neki az ilyen problémákat.
Amúgy a palmatex nem jó erre, mert nem elég jól tűri a nyári meleget és újra lógni fog a egész anyag.
A gyári meg nem tudod visszatenni, mert szivacsos és azért enged, mert elöregszik a szivacs.
Le kell vakarni az egészet és újra ragasztani pl. filccel, amit a mélyládákra szoktak ragasztani.
Üdv mindenkinek!
Tetőkárpitot cserélnék a kombi F Astrámon, szivacsos szövetet sikerlét rendelnem az eBay-ről, de a nagy dilemmám, hogy rendeltem Motip típusú ragasztó spray-t, viszont most tudtam meg, hogy ide hőálló ragasztót kell használni, tudja valaki, hogy ez a ragasztó meddig bírja, mert sehol nem találok róla infót? Esetleg tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!