Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek az 1.4-es 8v...

Szerintetek az 1.4-es 8v Astra F-be bele lehet szerelni a GSI lengéscsillapítóit és rugóit?

Figyelt kérdés

Ha valakit érdekel,én kérdeztem azt a turbós marhaságot.Mégegyszer mondom,hogy pusztán okosodni akartam,nem szándékoztam sufni tuningmesterré avanzsálni,bármennyire is heihetetlen...

Ezt viszont szeretném megcsinálni,amennyiben lehetséges,mert már hányni tudnék a tengeri betegségtől:D

Megvan már egy ideje az autóm,edig nem,de mostanra már nagyon zavaróvá vált és szeretnék valahogy feszesíteni rajta egy kicsit,de nem horror áron.

Mit gondoltok,ezt meg lehet csinálni egyszerűen?

Köszönöm!

2012. ápr. 12. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. ápr. 12. 18:54
 2/5 pagan ***** válasza:
persze,hisz a váz ugyanaz elvileg,de én akkor már dobnék bele egy nagyobb motort is:),mondjuk egy c20ne motort ami 115 ló,és nagyon jó áron vannak,25 ezerért láttam tokkal vonóval a minap ilyet
2012. ápr. 12. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én sem láttam akadályát a dolognak,de hátha mégis van...

A motorcsere annyira nem vonzz,mert,ha minden szép és jó lesz,akkor lesz nekem majd egy másik autóm,ami jóval fürgébb.(Egy GTI Golfot tervezek későbbre)

Most a pénztárcámhoz éppen megfelelő ez a kocsi és nem az a bajom,hogy kevés a lendület,hanem az,hogy ami van,elvész a felfüggesztés miatt.Meg őszintén szólva,szeretm azért én is néha kinyomni a szemét az autónak és elég kellemetlen,hogy kanyarokban el akar szállni.

Végül is,ha nem akarnék gyorsabban menni,nem is zavarna a felfüggesztés:D

2012. ápr. 12. 22:05
 4/5 opeles ***** válasza:

Simán átépíthető bele a GSI cucc.

Viszont a nagyobb motorhoz a féket is hozzá kell igazítani.

Nem árt, ha meg is lehet állni, nem csak száguldani.

2012. ápr. 13. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem lesz nagyobb motor:)
2012. ápr. 14. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!