Lehetnek még valahol 0 km-es NDK-s autók?
Vagyis ilyen régiek, Lada,Trabant,Wartburg,stb...amik valahol el lettek felejtve vagy bárhogy, de nem ilyen esetleges utángyártottak hanem amit régen gyártottak és azóta nem használta senki.
(Egyszer a Fókuszban volt egy 300-km-es Lada amit egy kert végében találtak.)
Jól eldugott telken lehetett ez a Lada. A kulcs gondolom csak a kép kedvéért van benne.
Felénk kulcs nélkül is ellopták volna a barnák és leadák volna vasnak.
Egyébként érdekes hogy 2007-es a cikk és azóta se nagyon mentek vele, gyakorlatilag ugyanott áll a km-óra. Vajon azóta is árulják, 5 éve és még mindig nem kelt el?
# 10/12 tudtam,hogy ezt valaki befogja írni......
utolsó: szerintem azóta már eladták, mert a hirdetés alapján Miskolcon van és a képek alapján egy gyűjtő garázsában állhat, szóval szerintem csak új tulajt keres:)
Én olyat olvastam hogy ilyen: [link]
1410-es sport Daciák álltak egy raktárban évekig, mert a kutyának sem kellettek. Ez a Dacia gyárnak volt egy raktára. Évekkel később egész olcsón meglehetett őket venni, de még akkor sem nagyon vitték őket... Ki tudja, lehet hogy még van belőlük. Bár mostanában a Dacia gyár a régi Daciákat beszámíttatja új autókba elég jó áron és a régieket egy nagy szeméttelep szerű helyen tárolják. Gondolom azokat majd bezúzzák idővel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!